ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

17 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Εδεσε» στη Λέσβο άλλη μία βάρκα με 40 πρόσφυγες και μετανάστες

1 min read

Άλλη μια βάρκα με 40 πρόσφυγες και μετανάστες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, κυρίως αφρικανικής και αφγανικής καταγωγής, έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία Γιαλοτσίπια της βορειοδυτικής Λέσβου.

Πρόκειται για τη τρίτη βάρκα με αλλοδαπούς που φτάνει στη Λέσβο μέσα στον Ιούνιο. Στο σύνολό τους οι πρόσφυγες και οι μετανάστες θα υποβληθούν στους απαραίτητους ελέγχους και στη συνέχεια θα τεθούν σε καραντίνα στον καταυλισμό στα Μεγάλα Θέρμα της βόρειας Λέσβου.

Την περασμένη Πέμπτη είχε φτάσει άλλη μια βάρκα με 32 πρόσφυγες και μετανάστες στην παραλία Παλιός του Μανταμάδου στη βορειοανατολική Λέσβο και αφού ελέγχθηκαν ιατρικά, μεταφέρθηκαν στον καταυλισμό, στον οποίο υπενθυμίζεται ότι ζουν ήδη άλλοι 250 πρόσφυγες και μετανάστες που είχαν φτάσει τις τελευταίες 40 μέρες σε διάφορες ακτές της δυτικής Λέσβου.

Επίσης, βάρκα με 40 πρόσφυγες και μετανάστες έφθασε την Κυριακή 7 Ιουνίου στις ακτές της Λέσβου. Συγκεκριμένα στην ακτή Γιαλοτσιπιά του Δήμου Δυτικής αποβιβάστηκαν 14 Αφγανοί και 26 Αφρικανοί.

Πηγή: lesvosnet

Δημοσίευση στα Social Media