ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

9 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έχυσαν γάλα σε ένδειξη διαμαρτυρίας – Αγανακτισμένοι αγρότες και κτηνοτρόφοι στην αντιπεριφέρεια Χανίων | Photos + Video

1 min read

Στα όριά της έχει φτάσει η υπομονή αγροτών και κτηνοτρόφων στα Χανιά, αφού βλέπουν το κράτος να αγνοεί τις ανάγκες τους και να τους επιβαρύνει ακόμα περισσότερο.

Έτσι, μετά την κινητοποίηση στο κέντρο της πόλης (δείτε ΕΔΩ) μπήκαν στα οχήματά τους και μετέβησαν στην αντιπεριφέρεια Χανίων, όπου συναντήθηκαν με το Νίκο Καλογερή, ενώ αίτημά τους είναι η επικοινωνία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη.
Χαρακτηριστική η κίνησή τους να χύσουν γάλα στα σκαλιά της περιφέρειας, θέλοντας να δείξουν πόσο χαμηλή είναι πια η αξία των προϊόντων και των κόπων τους.Όπως χαρακτηριστικά σχολιάζουν, «βγαίνουμε στον δρόμο του αγώνα με τα τρακτέρ και τα αγροτικά μας αυτοκίνητα ενάντια σε μια πολιτική που δίνει όλη την πίτα στους μεγάλους κι εμάς μας πετάει τα ψίχουλα! Ενάντια στις κυβερνήσεις και τους τοπικούς άρχοντες που μας κοροϊδεύουν, μας αγνοούν και μας χτυπάνε με γκλοπ και χημικά! Ενάντια σε εκείνους που «παίζουν» τον ιδρώτα μιας χρονιάς, τις περιουσίες μας, για τα κέρδη τους!»

zarpanews.gr

Δημοσίευση στα Social Media