ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δρ. Shiva Ayadurai: “Η απάτη του κορωνοϊού θα περάσει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη εκστρατεία εκφοβισμού”βίντεο

1 min read

Ο Δρ. Shiva Ayadurai απόφοιτος του ΜΙΤ ειδικευμένος στην βιολογική μηχανική διατείνεται ότι η πανδημία του κορωνοϊού είναι “η μεγαλύτερη απάτη που έχει γίνει στην ιστορία της ανθρωπότητας”.

Σύμφωνα με tweet που έχει προκαλέσει πολλές και πολυποίκιλες αντιδράσεις στις ΗΠΑ ο Δρ. S Ayadurai αναφέρει:

«Η απάτη του κορωνοϊού θα περάσει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη εκστρατεία εκφοβισμού από το “βαθύ κράτος” με στόχο την χειραγώγηση των οικονομιών, την εμπέδωση της καταπίεσης του κόσμου και την προώθηση των υποχρεωτικών φαρμάκων».

Ποιος είναι όμως ο Δρ. Shiva Ayadurai και ποιες είναι οι πολιτικές του θέσεις;

Τον Αύγουστο του 2017, ο Ayyadurai μίλησε στην συγκέντρωση του Boston Free Speech, μια συγκέντρωση η οποία προκάλεσε μεγάλες διαμαρτυρίες και πορείες από αντιφασίστες. Μέσα στους ομιλητές υπήρχαν και γνωστοί δεξιοί “εξτρεμιστές”, όπως τους χαρακτηρίζουν τα ΜΜΕ. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Kyle Chapman εθνικιστής πολιτικός της Νέας Ζηλανδίας, πρώην Πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου της Νέας Ζηλανδίας (NZNF), ενός λευκού εθνικιστικού κόμματος. Ο Chapman ήταν ιδρυτικό μέλος των Hammerskins της Νέας Ζηλανδίας.


Δείτε και με ελληνικούς υπότιτλους το πολύκροτο βίντεο του 2015, της Ιταλικής κρατικής τηλεόρασης για την ΤΕΧΝΗΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ του ιού:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.