ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

31 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Dr Robert Malone: «Τα εμβόλια κατά της Covid-19 προκαλούν μετεμβολιαστικό σύνδρομο»

1 min read

Ο διάσημος ιολόγος Dr Robert Malone αποκάλυψε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το «σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό» καθώς πλέον οι περιπτώσεις παρενεργειών μετά το εμβόλιο κατά της Covid-19 φέρονται να έχουν αυξηθεί σημαντικά (π.χ. έρπης ζωστήρας, Guillian-Barre, κ.λπ.)!

Σύμφωνα με τον Dr Malone και άλλους επιστήμονες  προκαλούνται από την πρωτεΐνη ακίδας mRNA που καταστρέφει τα Τ-κύτταρα που οδηγεί σε Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας που προκαλείται από το εμβόλιο [VAIDS].

Όπως ισχυρίζεται ο Dr Malone:

«Ακούω από πάρα πολλούς στην America’s Frontline Doctors ότι παρατηρούν μια αυξανόμενη ποσότητα καταγγελιών για σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό!

 Συχνά αυτό έχει να κάνει με χαμηλά επίπεδα ενέργειας. Οι άνθρωποι αισθάνονται χρονίως άσχημα μετά τις αναμνηστικές δόσεις.

Και φαίνεται να ‘ναι χειρότερο όσο περισσότερες αναμνηστικές δόσεις λαμβάνεις.

Και όταν κάνουν τις εξετάσεις, φαίνεται πως σχεδόν όλοι εκείνοι οι ασθενείς έχουν επανενεργοποίηση του ιού Epstein-Barr. Ουσιαστικά λοιμώδης μονοπυρήνωση επανεμφανίζεται.

Και πολλοί απ’ αυτούς επίσης φυσικά έχουν έρπη ζωστήρα, την επανενεργοποίηση της ανεμευλογιάς. Και τον γνωρίζουμε ως μικρές κύστεις που έχουν μια συγκεκριμένη κατανομή στο σώμα σας που έχει να κάνει με την κατανομή του νεύρου και το οποίο εντοπίζει την θέση όπου ενυπάρχει εκείνος ο ιός στην σπονδυλική σας στήλη ουσιαστικά.

Pronews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.