ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Dr Laurent Montesino: «Μπήκαμε σε δικτατορία – Σκοπός είναι να σκλαβώσουν και να υποδουλώσουν τον πληθυσμό»

1 min read

Παγκόσμιο είναι το φαινόμενο της καταπάτησης των ελευθεριών του ανθρώπου στο όνομα ενός ιού, καθώς οι κυβερνήσεις επιβάλουν υποχρεωτικούς (άμεσους ή έμμεσους) εμβολιασμούς, ώστε να επιστρέψουμε στην «κανονικότητα», χωρίς βεβαίως να μπορέσουν να τα αιτιολογήσουν επιστημονικά. Σε αυτά τα δυστοπικά μέτρα αντιδρούν ολοένα και περισσότεροι επιστήμονες, ανάμεσα τους και ο Γάλλος ιατρός, Laurent Montesino.

Ο Dr Laurent Montesino στο Νοσοκομείο Bichat καταγγέλλει: «μπήκαμε σε δικτατορία, αυτό που συμβαίνει δεν έχει κανένα υγειονομικό κίνητρο. Ο σκοπός είναι να σκλαβώσουν, υποδουλώσουν τον πληθυσμό. Γιατί; Δεν ξέρω. Καλώ όλους τους Γάλλους να συνειδητοποιήσουν αυτό που συμβαίνει και να σκεφτούν.

Kαλώ ειδικότερα τους γιατρούς: Ξυπνάτε, μην παραδίδεστε στον ύπνο ανοίξτε τα μάτια σας, κάνετε τις δικές σας έρευνες».

Για τους νοσηλευτές, τους υγειονομικούς λέει: «Eίναι αυτοί της πρώτης γραμμής που πολεμούν χωρίς τα απαραίτητα μέσα και τους ενοχοποιούν! Τι ντροπή! Φτάνει πια…. Για εμένα είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα δεχθώ ποτέ να χάσω την ελευθερία μου και την αυτοδιάθεση του σώματός μου».

Τέλος, μιλάει για δικτατορική κυβέρνηση, τυραννία.

Ο Ιατρικός Σύλλογος ως ήταν αναμενόμενο, τον κατήγγειλε, τον μήνυσε και δεν θα μπορεί πλέον ν’ ασκεί το λειτούργημά του για 2 μήνες.

Πηγή pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.