ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δίνουν την χαριστική βολή στην οικονομία για να μας οδηγήσουν σε νέα μνημόνια

1 min read

Ο Γερμανός υπουργός Υγείας Γενς Σπαν ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι δυνατή μια πρώτη χαλάρωση των περιορισμών, που έχουν επιβληθεί στην Γερμανία μετά τις διακοπές του (καθολικού) Πάσχα που εορτάζεται αυτήν την Κυριακή.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να σταθεροποιηθεί η “θετική τάση” στην επιβράδυνση των κρουσμάτων στην Γερμανία, δήλωσε στην οικονομική εφημερίδα “Handelsblatt”. 

Πιο συγκεκριμένα ο γερμανός υπουργός Υγείας δήλωσε: «Αν συνεχιστεί η επιβράδυνση των αριθμών μόλυνσης, θα μπορέσουμε να συζητήσουμε με τους πρωθυπουργούς των κρατιδίων για μια σταδιακή επιστροφή στην ομαλότητα μετά τις διακοπές του Πάσχα. Επιχειρήσεις ή βιομηχανίες που θα μπορούν να αποδείξουν ότι εξασφάλισαν τους κανόνες υγιεινής ή απόστασης, θα μπορούσαν να επιστρέψουν πιο εύκολα στην καθημερινή ζωή. 

Τέλος επισήμανε πως «σε ένα φιλελεύθερο κράτος , οι εκτεταμένοι περιορισμοί των θεμελιωδών δικαιωμάτων μπορούν να λειτουργήσουν μόνο  στο βαθμό που είναι κατανοητοί και αποδεκτοί. Επομένως δεν είναι μόνο σημαντικό να δικαιολογηθούν τα μέτρα καλά, αλλά και να δείξουμε και μια προοπτική…».

Ωστόσο, η γερμανόδουλη χούντα του φον Μητσοτάκεν δεν παίρνει χαμπάρι από τέτοια!

«Η διαδικασία επιστροφής στην κανονικότητα θα είναι αργή και μακρόσυρτη», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της χούντας Μητσοτάκη, Πέτσας (που «Μένει Σπίτι» σε μια τεράστια βιλάρα, με κήπους και πισίνες στον Διόνυσο…). Μάλιστα, χαρακτήρισε «ανυπόστατα και επικίνδυνα» κάποια δημοσιεύματα που λένε πως θα υπάρξει «ξεκλείδωμα» της οικονομίας και σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα μετά την επίσημη λήξη της «καραντίνας», στις 27 Απριλίου ή στις αρχές του Μαΐου.

Άρα, οι χουντικοί έχουν σκοπό να συνεχίσουν τις απαγορεύσεις μέχρι τελικής πτώσεως – ασχέτως κρουσμάτων και θανάτων! Για όσο χρειαστεί, προκειμένου να καταστραφεί ολοκληρωτικά η ελληνική οικονομία και να δυστυχήσει ο ελληνικός λαός, για να επιβάλλουν νέο υπερ-Μνημόνιο! Όπως έχουν δεσμευτεί στα μεγάλα αφεντικά τους!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.