ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δημήτρης Τζανακόπουλος αιχμές για τις σχέσεις Φουρθιώτη – Γεραπετρίτη

1 min read

Κόντρα από την πρώτη φράση του προκάλεσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος όταν ξεκίνησε να μιλά στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας.

«Οφείλουμε να ζητήσουμε ένα συγγνώμη από τον Κ. Μητσοτάκη που του χαλάσαμε ακόμα ένα Σαββατοκύριακο. Τα έχει αυτά η πολιτική», είπε προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών της ΝΔ που τον διέκοψαν.

Όμως ο Δ. Τζανκόπουλος συνέχισε στο ίδιο ύφος και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους βουλευτές της πλειοψηφίας: «Μπορείτε όμως να τον διευκολύνεται (να μην χάσει άλλο Σαββατοκύριακο) ψηφίζοντας την πρόταση μομφής»! Το μήνυμα του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πως «δεν πάει άλλο», ενώ υπογράμμισε ότι κανένας υπουργός δεν λογοδότησε για όσα έγιναν με την κακοκαιρία. Ακόμη τόνισε ότι αν είχε ενισχυθεί το ΕΣΥ θα είχαμε τους μισούς νεκρούς και τόνισε ότι η κυβέρνηση απέτυχε συνολικά.

Ο Δ. Τζανακόπουλος ήταν καυστικός για το σκάνδαλο Γεραπετρίτη – Φουρθιώτη. «Αυτή είναι η αποκαθήλωση του επιτελικού κράτους. Η μετατροπή του σε επιτελικό χάος. Μαζί με την αποκαθήλωση του επιτελικού κράτους έχουμε και την αποκαθήλωση του εμπνευστή του, του κ. Γεραπετρίτη», είπε και πρόσθεσε εμφατικά: «Αποκαλύπτεται μία ιστορία συνομιλιών, συνδιαλλαγών. Η ιστορία του κυρίου καθηγητή με τον Φουρθιώτη. Το δεξί χέρι του Μητσοτάκη είναι στο χέρι του Φουρθιώτη».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.