ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

9 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Διεθνείς αναλυτές: «Η Ρωσία με τους S-400 έχει την ‘απάντηση’ στα F-35»

1 min read

Ο ρωσικός στρατός, τον περασμένο μήνα, πραγματοποίησε δοκιμές στα πυραυλικά συστήματα S-400, ως μέρος συνεχιζόμενων στρατιωτικών ασκήσεων στο νότιο Αστραχάν της ανατολικής περιφέρειας.

Τα αποτελέσματα; «Στο πλαίσιο των ασκήσεων, οι οποίες προσομοίωναν πραγματικές συνθήκες μάχης, οι συστοιχίες των S-400 ολοκλήρωσαν τις αποστολές τους με εντυπωσιακά ποσοστά επιτυχίας. Ανταπεξήλθαν στο έπακρο στις αεροπορικές επιθέσεις. Δεν υπάρχει εναέρια απειλή που να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν», αναφέρει δήλωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας.

Η άσκηση που πραγματοποιήθηκε ήταν από τις πιο μεγάλες και αφορούσε κατά κύριο λόγο την ρωσική αεράμυνα ενώ συμμετείχαν σε αυτή περισσότεροι από 10.000 στρατιώτες.

Σύμφωνα με ειδικούς που μιλούν στους EurAsian Times, οι Ρώσοι θα ήθελαν σίγουρα να δοκιμάσουν τους S-400 εναντίον stealth μαχητικών των ΗΠΑ, κυρίως F-35. Ωστόσο, μέχρι να συμβεί αυτό, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι S-400 δοκιμάζονται συνεχώς με ρωσικά stealth.

«Οι Ρώσοι σίγουρα έχουν στα χέρια τους την απάντηση στην τεχνολογία των F-35. Από τη στιγμή που εντοπίζουν τα δικά τους stealth μαχητικά, τι τους εμποδίζει από το εντοπίσουν και εχθρικά;»

Δημοσίευση στα Social Media