ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δίχως τέλος η τουρκική προπαγάνδα – «Η ελληνική ακτοφυλακή μπήκε στα τουρκικά χωρικά ύδατα παράνομα» ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Οι προκλήσεις από την Τουρκία συνεχίζονται με την προπαγάνδα να δουλεύει στο… φουλ. Υποστηρίζουν πως σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής παραβιάσει τα χωρικά τους ύδατα.

Τα τουρκικά ΜΜΕ λοιπόν κάνουν αναφορά στο περιστατικό της περασμένης Τετάρτης όπου μια λέμβος με μετανάστες μαζί μια τουρκική ακταιωρό μπήκαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα, αλλά παρουσιάζουν τα γεγονότα τελείως διαφορετικά. Με λίγα λόγια ισχυρίζονται  το σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής παραβίασε τα τουρκικά χωρικά ύδατα ανοιχτά του νησιού. Για να κάνουν πιο πειστικούς τους ισχυρισμούς τους έχουν και σχετικό βίντεο.

Στο ρεπορτάζ που προβάλλουν τα τουρκικά μέσα αναφέρεται πως η ελληνική ακτοφυλακή συνεχίζει τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αναγκάζοντας 48 πρόσφυγες να επιστρέψουν στα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Επιπλέον τονίζουν ότι ένας Σύρος πρόσφυγας προσπάθησε να διαφύγει προς την Κω από τη Μούγλα της Τουρκίας κολυμπώντας έχοντας για βοήθεια μια σανίδα του σερφ. Τελικά τον βρήκε η τουρκική ακτοφυλακή και τον γύρισε πίσω.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.