ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

6 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Διαπληκτισμοί και εντάσεις μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών στη Νέα Υόρκη- παρέμβαση της αστυνομίας ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Καθημερινή είδηση αποτελούν πια οι προκλήσεις των Αλβανών. Τα πνεύματα έχουν οξυνθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερα μετά τη δολοφονία του βορειοηπειρώτη Κ. Κατσίφα και τα γεγονότα που τη διαδέχθηκαν..

Οι βαθύτεροι όμως λόγοι πίσω από τις ανθελληνικές επιθέσεις Αλβανών και Σκοπιανών σε βάρος της χώρας μας εδράζουν σε δυο βασικά γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα στην περιοχή των Βαλκανίων. Τα γεγονότα αυτά είναι η Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς και η ανταλλαγή εδαφών μεταξύ Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου.

Οι εξελίξεις αυτές βγάζουν στην επιφάνεια τις αλυτρωτικές  βλέψεις των Αλβανών οι οποίοι ονειρεύονται τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας.

Στη λογική αυτή οι Αλβανοί στη Νέα Υόρκη προέβησαν σε διαμαρτυρία ως απάντηση στο μνημόσυνο των 40 ημερών από τη δολοφονία  του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες του Αργυρόκαστρου.

Οι Αλβανοί, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, διέκοψαν την τελετή  της επιμνημόσυνης δέησης  των Ελλήνων στις ΗΠΑ για τον εξτρεμιστή Κατσίφα, όπως σημειώνεται.

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι Αλβανοί διαμαρτύρονται μπροστά από την ελληνική οργάνωση στο Μπρούκλιν.

Κατηγορούν τους Έλληνες ότι υποστηρίζουν την τρομοκρατία. Ζητήθηκε η παρέμβαση της αστυνομίας.

Δημοσίευση στα Social Media