ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Διακοπές ρεύματος: «Όσο περνάει ο καιρός τα προβλήματα θα γίνονται ακόμα μεγαλύτερα»

1 min read

Οι σημερινές διακοπές ρεύματος στην Ανατολική Αττική σήμαναν συναγερμό στην ΔΕΗ. Και όχι μόνο! Ο Πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος των Τεχνικών ΔΕΗ Κώστας Μανιάτης, στο newsit.gr: «Ενώ το Σαββατοκύριακο τα φορτία δεν ήταν ιδιαίτερα αυξημένα, ούτε οι θερμοκρασίες ήτανε πολύ υψηλές είχαμε σοβαρά προβλήματα διακοπών ρεύματος σε αρκετές περιοχές. Αυτό οφείλεται κυρίως στην μεγάλη έλλειψη προσωπικού, στα προβλήματα μετακινήσεις που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι τεχνικοί της ΔΕΗ καθώς δεν υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα, αλλά και αυτά που υπάρχουν είναι παλιά. Τέλος στο ότι δεν υπάρχουν αρκετά υλικά. Έτσι όταν κάπου υπάρχει πρόβλημα ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης είναι πάρα πολύ μεγάλος».

Και συνεχίζει: «Το τεχνικό προσωπικό που έχουμε ηλικιακά είναι πολύ μεγάλο και γηρασμένο, τους τελευταίους δύο μήνες λόγω της προεκλογικής περιόδου δεν έχουμε πάρει τους συμβασιούχους του ΑΣΕΠ. Αν σκεφτούμε και τις μετακινήσεις προσωπικού προς τα τουριστικά νησιά όπως η Μύκονος, η Κρήτη, η Σαντορίνη και η Ρόδος όπου εκεί το μόνιμο προσωπικό δεν επαρκεί για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες και να στηρίξει τις υποδομές στον τουρισμό μας, καταλαβαίνετε πόσο μεγαλύτερες είναι οι ελλείψεις που υπάρχουν στην Αττική».

Ο κ. Μανιάτης καταλήγει: «Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός τα προβλήματα θα γίνονται ακόμα μεγαλύτερα, ελπίζω η νέα κυβέρνηση να ξεκινήσει άμεσα την κάλυψη τεχνικού προσωπικού γιατί αλλιώς θα δημιουργηθούν πολύ σοβαρά θέματα το επόμενο διάστημα».

newsittv

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.