ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δεν χαλάει την φίλια του με τον Παππά ο Τσίπρας – Εκ νέου κάλυψη και κορώνες για εντυπωσιασμό!

1 min read

Καμία διάθεση να ζητήσει εξηγήσεις από ρτον νίοκο Παππά μετα και τις νέες αποκλύψεις Καλογρίτα δεν ε΄χει ο Αλέξης Τσίροπας και υττή του η αποιρθυμία ντύθηκε με κορώνες περί ηθικκού πλεοντκήαμτο;/

«Μαθήματα ήθους και εντιμότητας δε θα κάνουν σε εμάς τα παπαγαλάκια των υπόδικων επιχειρηματιών. Ως εδώ» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρώντας εκ νέου να καλύψει τον Νίκο Παππά.

Για τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα εναντίον του Νίκου Παππά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε να αναφερθεί ονομαστικά, κάνοντας λόγο για «λάσπη» ενώ έφτασε μέχρι και το ατόπημα να συγκρίνει την κυβέρνηση της ΝΔ μ την Χούντα.

«Δεν τα έχω ζήσει, αλλά από όσο μπορώ να γνωρίζω, νομίζω δεν είναι υπερβολική η διαπίστωση,ότι ποτέ άλλοτε με εξαίρεση τα χρόνια της χούντας, δεν υπήρξε τέτοιο χάσμα ανάμεσα στην αλήθεια και στην εικόνα της μαζική προπαγάνδας», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα ο πολίτης που ζει ένα καθημερινό δράμα, υποχρεώνεται να παρακολουθεί στις ειδήσεις την εικονική του ευτυχία.

Στη  συνέχεια ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι «όσο τα πράγματα δυσκολεύουν για τη χώρα, τόσο η ΝΔ επανέρχεται στις παλιές μεθόδους της Δεξιάς» και κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι «τελικά, αντί να κυβερνά και να λύνει προβλήματα για την οικονομία και την κοινωνία, τα δημιουργεί και μετά κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση για αντιπερισπασμό».

«Όταν με το καλό επανέλθουμε -και θα επανέλθουμε να είστε σίγουροι πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζουν κάποιοι στη διακυβέρνηση του τόπου, ιδίως με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με την ψήφο του λαού, έχουμε όχι μόνο το ηθικό και το πολιτικό κεφάλαιο, αλλά πλέον και την εμπειρία και την αποφασιστικότητα να βάλουμε μαζί με τους Έλληνες και τις Ελληνίδες την Ελλάδα ξανά σε ένα δρόμο προόδου, δημοκρατίας, και κοινωνικής δικαιοσύνης», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε τη λίστα Πέτσα ως ένα επικίνδυνο θεσμικό ξεχαρβάλωμα: «Είναι γνωστό πια σε όλους το αίσχος της διανομής δημόσιου χρήματος σε μικρά και μεγάλα ΜΜΕ, σε συνθήκες πλήρους και ολοκληρωτικής αδιαφάνειας. Η απευθείας ανάθεση της μοιρασιάς σε ιδιωτική εταιρία έναντι σχεδόν μισού εκατομμυρίου ευρώ. Τα κριτήρια Μητσοτάκη που επικράτησαν για τη μοιρασιά των 20 εκατομμυρίων.Ούτε για τους εργαζόμενους, ούτε για την ύπαρξή τους καλά καλά. Μόνο ο αποκλεισμός ανεπιθύμητων μέσων και η ένοχη σιωπή του Μαξίμου για βδομάδες, μέχρι να μαγειρέψουν τα ποσά και τα ονόματα» σημείωσε και επανέλαβε ότι: «Θα δώσουν λογαριασμό μέχρι τέλους. Και όχι μόνο στο πεδίο της πολιτικής ευθύνης».

Διαβάστε επίσης

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.