ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
11 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΤΖΑΜΙ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ!

1 min read

Αναστάτωση προκλήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αφού εμφανίστηκαν μουσουλμάνοι που θέλησαν να προσευχηθούν στον χώρο του Πολεμικού Μουσείου!

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά, εφόσον το πρώτο περιστατικό έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου, όταν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης αλλοδαπών μουσουλμάνων, 80 απ΄ αυτούς πήγαν στον προαύλιο χώρο του Πολεμικού Μουσείου και ζήτησαν να ασκήσουν εκεί τα θρησκευτικά τους δικαιώματα!!! Η ομάδα των 80 απομακρύνθηκε από την μικρή φρουρά που διαθέτει το Πολεμικό Μουσείο.

Τρεις μέρες μετά ακολούθησε νέο επεισόδιο. Αρχικά δύο αλλοδαποί μπήκαν στο χώρο του Πολεμικού Μουσείου και κατάφεραν να κλέψουν το κινητό υπαλλήλου που εργάζεται στο κυλικείο. Εκείνη τους αντιλήφθηκε και υποχρέωσε εκείνον που το είχε κλέψει να της το επιστρέψει. Της το έδωσε και τράπηκε σε φυγή.

Λίγη ώρα μετά οκτώ άλλοι αλλοδαποί εμφανίστηκαν στο Πολεμικό Μουσείο, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και άρχισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα να φωτογραφίζουν επιδεικτικά τα εκθέματα. Ο Αξιωματικός Ασφαλείας τους είπε ότι πρέπει να πληρώσουν εισιτήριο κι αυτοί αποχώρησαν σχεδόν τρέχοντας.

Μετά απ΄ αυτά τα περιστατικά η διοίκηση του Πολεμικού Μουσείου με έγγραφό της ενημέρωσε τη στρατιωτική ηγεσία ζητώντας αύξηση της φρουράς. Έγγραφο έστειλε και στην ΕΛΑΣ, ζητώντας να μεριμνήσει για τη λήψη μέτρων ασφαλείας.

Είναι πλέον παντού, και κάνουν ό,τι θέλουν ανενόχλητοι. Άλλο όμως να θέλεις να θέλεις να ασκείς το θρησκευτικό σου δικαίωμα και άλλο να φωτογραφίζεις και να φεύγεις τρέχοντας. Αρκετά πια με τις προκλήσεις του κάθε παράνομα εισερχόμενου στην Χώρα μας.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.