ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ… Σχεδιάζουν ΜΕ ΝΟΜΟ να απαγορεύσουν τις ΚΑΜΠΑΝΕΣ στις ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ γιατί ενοχλούνται οι Μουσουλμάνοι…!!

1 min read

Η κυβέρνηση συνεχίζει την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας χωρίς κανένα δισταγμό και χωρίς καθυστέρηση. Μετά την γιορτή της Παναγίας 15 Αυγούστου πολλές ΜΚΟ αλλά και αντιπροσωπείες μουσουλμανικών οργανώσεων έθεσαν θέμα “θρησκευτικής χούντας” στην κυβέρνηση….

αναφέροντας την όχλησή τους κατά την διάρκεια της κρούσης των καμπανών σε εκκλησίες που βρισκόταν κοντά στα hot spot. 

Μάλιστα ανέφεραν στην κυβέρνηση πως θα έπρεπε να λάβει θέση νωρίτερα, γιατί οι μουσουλμάνοι που διαμένουν εκεί ενοχλήθηκαν και μάλιστα αρκετά διότι δεν μπορούσαν να κάνουν την προσευχή του κατά την διάρκεια των χτύπων από τις καμπάνες.

Ανέφεραν επίσης ότι η δημιουργία τζαμιών σε όλες τις πόλεις που υπάρχουν μουσουλμανικές κοινότητες είναι επιτακτικά αναγκαίο να δημιουργηθούν το συντομότερο ώστε να υπάρχει στις περιοχές ισονομία μεταξύ των χτύπων από την καμπάνα και του καλέσματος από τον ιμάμη. 

Κυβερνητικά στελέχη θέλουν να προχωρήσουν άμεσα στην νομοθέτηση περί απαγόρευσης της καμπάνας μέχρι την ολοκλήρωση τουλάχιστον 30 τζαμιών σε όλη την χώρα.

Δημοσίευση στα Social Media