ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Creed 2: Ο Ιβάν Ντράγκο αντιμέτωπος και πάλι με τον Ρόκι Μπαλμπόα

1 min read

«Μην το κάνεις. Αυτό ακριβώς είπε και ο πατέρας σου λίγο πριν πεθάνει στα χέρια μου. Αυτό το παιδί μεγάλωσε στο μίσος. Οι άνθρωποι προσπαθούν να φτιάξουν πράγματα που δεν φτιάχνονται. Δεν αξίζει». Με αυτά τα λόγια ο Ρόκι Μπαλμπόα παλεύει να αλλάξει τα μυαλά του Άδωνη Κριντ, ο οποίος μοιάζει αποφασισμένος να σταθεί απέναντι στον γιο του Ιβάν Ντράγκο σε μια συνάντηση με το πεπρωμένο στο Creed 2.

Τώρα πια ο Άδωνις Κριντ δεν είναι ένας ανερχόμενος μποξέρ. Δεν είναι μόνος του. Έχει μια γυναίκα, έχει παιδί κι έχει και έναν προπονητή που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Έχει περάσει το στάδιο όπου μπορεί να συμπεριφέρεται αυθόρμητα. Όμως όταν τα ζιζάνια του παρελθόντος δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις, τότε πρέπει να τα αντιμετωπίσεις.

Για πρώτη φορά βλέπουμε τον Ρόκι Μπαλμπόα να είναι αυτός που δεν κατευθύνει προς μια μάχη, αλλά προς την αποφυγή της. Στο Creed 2 ο Ιβάν Ντράγκο επιστρέφει, αυτή τη φορά ως προπονητής του γιου του. Κι ο γιος του είναι αναθρεμμένος με ακόμα λιγότερο συναίσθημα από τον πατέρα του. Αν ο Ιβάν ήταν μια μηχανή στο ρινγκ, ο γιος του είναι πολλές μηχανές. Χωρίς την ηθική της παλιάς εποχής.

Σε αυτή τη μάχη δεν διακυβεύεται η νίκη και η ήττα. Αλλά το τέλος της δίψας για εκδίκηση. Κι αυτό πολλές φορές δημιουργεί μια τύφλωση. Ο Άδωνις Κριντ θα πρέπει να ακούσει μέσα του τη φωνή του Ρόκι και του πατέρα του ώστε να μην πέσει στην παγίδα.

Στις 21 Νοεμβρίου που θα κυκλοφορήσει το Creed 2 ίσως να γίνουμε μάρτυρες μιας ακόμα μαγικής ερμηνείας από τον Σιλβέστερ Σταλόνε και ίσως να δούμε μια μάχη που θα ξεπεράσει το Μπαλμπόα-Ντράγκο!

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση