ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

16 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χειροπέδες σε Ρομά στην Αιτωλοακαρνανία, που «βούταγε» τις προστατευτικές μπάρες από την εθνική οδό!

1 min read

Μέχρι να τον πιάσουν είχε προλάβει να «ξηλώσει» μπάρες μήκους δέκα μέτρων

Την παραμικρή συναίσθηση για το κακό που προκαλούσε δεν είχε ένας Ρομά «κυνηγός» μετάλλων, ο οποίος πιάστηκε «στα πράσα» την ώρα που ξήλωνε τις προστατευτικές μπάρες της εθνικής οδού στην περιοχή της Κάτω Μυρτιάς στην Αιτωλοακαρνανία, με σκοπό να τις πουλήσει και να βγάλει το… χαρτζιλίκι του, αδιαφορώντας για το ενδεχόμενο να συμβούν σοβαρά τροχαία ατυχήματα στο σημείο!

Συγκεκριμένα, ο 63χρονος Ρομά έφτασε το πρωί της Κυριακής στην εθνική οδό Αγρινίου – Θέρμου, στο ύψος της Κάτω Μυρτιάς, και ξεκίνησε με γρήγορες κινήσεις να ξηλώνει τις μεταλλικές μπάρες, με αποτέλεσμα να καταφέρει να ξηλώσει συνολικά δέκα μέτρα, προτού γίνει αντιληπτός από τις Αρχές λίγη ώρα αργότερα.

Για κακή του τύχη, οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου τον έκαναν «τσακωτό» τη στιγμή που είχε ήδη τελειώσει με τη δουλειά και ετοιμαζόταν να φύγει, με συνέπεια να του περάσουν αμέσως χειροπέδες. Όπως αποδείχθηκε, ο 63χρονος Ρομά έκλεβε τα μέταλλα με σκοπό να τα πουλήσει σε μάντρα ανακύκλωσης της περιοχής.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και φθορά δημόσιας περιουσίας, και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ οι μπάρες αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της εθνικής οδού.

Δημοσίευση στα Social Media