ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Οκτωβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χαστούκι’ από Der Sepiegel στην κυβέρνηση εξαπολύει σκληρή κριτική ζητώντας την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους μετανάστες! Στο ‘κάδρο’ και οι υποκλοπές!

1 min read

Σε κείμενο ο αρθρογράφος εξαπολύει σκληρή κριτική κατά της ελληνικής κυβέρνησης ζητώντας την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη χώρα μας γιατί δεν λαμβάνουν το μέρος των λαθρομεταναστών.

Το κείμενο ξεκινά με αναφορά στο επιτυχημένο καλοκαίρι για την Ελλάδα στον τουρισμό τονίζοντας σκωπτικά πως κανείς από τους επισκέπτες στη χώρα μας δεν ενοχλήθηκε από την «αυταρχική στροφή» η οποία συντελείται σύμφωνα πάντα με το περιοδικό.

Το γερμανικό περιοδικό αναφέρεται και στο μεταναστευτικό με αναφορές σε «σκλάβους μετανάστες» και «απαγωγές» από τις ελληνικές αρχές ενώ επιμένει στο αφήγημα των push back.

Στο κείμενο γίνεται αναφορά και στην υπόθεση των παρακολουθήσεων αφήνοντας αιχμές για το κατά πόσο εμπλέκεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός, κάτι «το οποίο δεν έχει πλήρως αποσαφηνιστεί», όπως επισημαίνει το Spiegel.

Οι προκλήσεις όμως από το Spiegel συνεχίζονται αφού στον επίλογό του ο Μαξιμίλιαν Ποπ, μετά το αίτημα για παρέμβαση της ΕΕ στη χώρα μας κάνει αναφορά και στις εκλογές του 2023 σημειώνοντας πως οι Έλληνες θα κληθούν να επιλέξουν «σε τι είδους χώρα θέλουν να ζουν».

Δημοσίευση στα Social Media