ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
14 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χαλκιδική: Κλειστά αύριο τα σχολεία στη Σιθωνία – Μία ώρα αργότερα τα μαθήματα στη Κασσάνδρα

1 min read

κακοκαιρίας «χτύπησε» και την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, όπου τα σχολεία στο δήμο Σιθωνίας θα παραμείνουν κλειστά για αύριο, ενώ στον δήμο Κασσάνδρας τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα.

Kλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο δήμο Σιθωνίας, έπειτα από απόφαση του δημάρχου, Κυπαρίσση Ντέμπλα.

«Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Μαρμαρά, Συκιά και Σάρτη λόγω του χιονιά, με στόχο να προστατευτούν τα παιδιά από την κακοκαιρία. Επίσης, μία ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα (09:00 π.μ.) στις κοινότητες της Νικήτης, Αγίου Νικολάου και Μεταγγιτσίου. Να τονιστεί, ότι η εκπαίδευση στις σχολικές μονάδες θα πραγματοποιηθεί με τηλεκπαίδευση.» τονίζει στο GRTimes.gr ο κ. Ντέμπλας.

Όσον αφορά, τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω της χιονόπτωσης στη Σιθωνία, ο δήμαρχος συμπληρώνει στο GRTimes.gr ότι τα προβλήματα που έκαναν την εμφάνισή τους αντιμετωπίστηκαν γρήγορα και δίχως χάσιμο χρόνου. «Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στον οικισμό του Παρθενώνα, αλλά βγήκαν απευθείας οι «αλατιέρες» και καθάρισαν τα μέρη που ο δρόμος είχε προβλήματα. Όλο το τοπικό δίκτυο είναι καθαρισμένο με στόχο την ασφάλεια των οδηγών. Η Χαλκιδική έχει μάθει να δρα κάτω από τέτοιες συνθήκες, οπότε ήμασταν έτοιμοι για παν ενδεχόμενο».

Τελος, η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά αναφέρει στο GRTimes.gr ότι τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα, ενώ το οδικό δίκτυο της περιοχής βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. «Τα σχολεία θ’ ανοίξουν μία ώρα αργότερα για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των μαθητών του δήμου. Όλο το 24ωρο βρίσκονται έξω «αλατιέρες», με αποτέλεσμα οι δρόμοι να παραμένουν ανοιχτοί και οι οδηγοί να παραμένουν και αυτοί με τη σειρά τους ασφαλείς».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.