ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
2 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Βρείτε τα στην Χάγη» η απάντηση της Κομισιόν για τα… «ευρωπαϊκά σύνορα»

1 min read

Τα λένε στην Τουρκία για να (υπ)ακούει ο Μητσοτάκης – Με τέτοιους «συμμάχους» τι να τους κάνουμε τους εχθρούς;

Δεν ήταν μόνο η κατάπτυστη ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που χαρακτηρίζει την ελληνική υφαλοκρηπίδα “αμφισβητούμενα ύδατα” («οι Ηνωμένες Πολιτείες γνωρίζουν ότι η Τουρκία έχει εκδώσει μία NAVTEX για έρευνα σε αμφισβητούμενα ύδατα στην Ανατολική Μεσόγειο…») που κατ’ ουσίαν κρατά ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα και την Τουρκία.

Ήταν και η απάντηση της Κομισιόν που πήγε την κατάσταση ένα βήμα παραπέρα: Ερωτώμενη για τις προκλητικές NAVTEX της Άγκυρας η Ναμπίλα Μασραλί, εκπρόσωπος της Κομισιόν, είπε ότι «δεν είναι χρήσιμη και στέλνει το λάθος μήνυμα», ενώ παρέπεμψε Ελλάδα και Τουρκία στο Διεθνές Δικαστήριο για να λύσουν τις… διαφορές τους!

Είναι άραγε «εκτός γραμμής» η απάντηση της Κομισιόν; Το αντίθετο! Αυτό φαίνεται να έχει ζητήσει και από τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη, η ίδια η Μέρκελ, με πρωτοβουλία της οποίας, πρόσφατα έγιναν και τριμερείς μυστικές συνομιλίες για το θέμα. Το ζήτημα είναι γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ορκισμένος και… δεδομένος σύμμαχος των ΗΠΑ) επιμένει στην ανοησία περί «ευρωπαϊκών συνόρων»…

Y.Γ. Καμία Ευρώπη και καμία Αμερική… Το Έθνος στις κρίσιμες αυτές ώρες στηρίζει τις ελπίδες του μονάχα στις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Ας το βάλει καλά στο νου της αυτό η Στρατιωτική Ηγεσία και να πράξει το Καθήκον της.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.