ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Βράζει» ο κόσμος της ΑΕΚ: «Πήρατε 30 εκατ. ευρώ και δεν…» (photos)

1 min read

«Βράζει» ο κόσμος της ΑΕΚ: «Πήρατε 30 εκατ. ευρώ και δεν…» (photos)

Χιλιάδες μηνύματα αγανάκτησης των οπαδών της ΑΕΚ για τις μεταγραφές που… δεν έγιναν!

Ο κόσμος της ΑΕΚ «βράζει» με την απόφαση της ΠΑΕ να μην προχωρήσει σε καμία μεταγραφική κίνηση. Χθες οι περισσότερες ομάδες της Ελλάδας «έκλειναν» τις τρύπες προκειμένου να παρουσιαστούν ενισχυμένες και η Ένωση, που προκρίθηκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν προχώρησε σε καμία ενίσχυση, που ήταν κοινώς αποδεκτό πως ήταν απαραίτητες, με δεδομένες τις γνωστές απώλειες.

Την ώρα μάλιστα που το ρόστερ της ΑΕΚ έχει κάνει ήδη πολλές υπερβάσεις και η ΠΑΕ έβαλε στα ταμεία της τουλάχιστον 30 εκατ. ευρώ από τα προκριματικά, τα πλέι όφ και την είσοδο της στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα έκανε αρχικά προσπάθειες να φέρει δύο ποδοσφαιριστές που θα έκαναν τη διαφορά, επειδή όμως δεν τα βρήκε μαζί τους, με τους όρους που έθετε θα κοιτάξει πλέον μόνο στην αγορά των ελεύθερων μήπως εντοπίσει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Το γεγονός αυτό φυσικά εξόργισε τον κόσμο της ομάδας που κατέκλυσε την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook από δεκάδες μηνύματα διαμαρτυρίας. Οι περισσότεροι πάντως αναφέρονται στο τεράστιο ποσό με τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League και κάνουν λόγο ακόμα και για κοροϊδία από την πλευρά της ομάδας.

Δείτε στο image gallery μερικά από τα μηνύματα αγανάκτησης:

 

onsports.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.