ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ηρακλής σάρωσε 5-1 τον Κιλκισιακό

1 min read

ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Ηρακλή  δεν είχε πρόβλημα να… σαρώσει τον Κιλκισιακό με το χορταστικό 5-1! Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Γηραίο. Τόσο χρειάστηκε για να πετύχει τα 2 πρώτα γκολ της νίκης και να… καθαρίσει εύκολα με το τρίποντο.

Μόλις στο 7′ ο Παπαδόπουλος έκανε «σεφτέ» στα γκολ με την φανέλα του Ηρακλή κι άνοιξε το σκορ. Ο Γηραιός για να κάνει το βήμα προς την νίκη είχε κι αρκετή δόση τύχης καθώς στο 44′ ο Υφαντίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Παλάσκα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Με την σέντρα του 2ου ημιχρόνου, ο Κιλκισιακός ξαναμπήκε στο ματς μιας και με κοντινή κεφαλιά ο Ραφαηλίδης μείωσε σε 2-1. Τρία λεπτά μετά ο Ρόβας σκόραρε κι έδωσε πάλι… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κουράγιο για άλλη αντίδραση. Έτσι λίγο πριν το φινάλε, στο 88′ ο Ρόβας χρίστηκε και πάλι σκόρερ για το 4-1 και το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στα… χασομέρια ο Κρυστάλλης που διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Αθανασίου Α. (75΄ Στεφανής), Ρόβας (86΄ Κρυστάλλης), Αθανασίου Π., Παπαδόπουλος (83΄ Κριτσιάνης), Σαββελίδης (45΄+1΄ Πτηνόπουλος), Υφαντίδης.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαηλίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Δοξάκης, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Παπαδημητρίου, Καρασίμος, Καθάριος.

πηγη   filathlos

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.