ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μπαλάσκας: ΕΔΕ κατά του συνδικαλιστή για τις δηλώσεις του σχετικά με τη Δικαιοσύνη

1 min read

Σκληρή απάντηση σε όσα είπε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος μίλησε για παραδικαστικό κύκλωμα σχολιάζοντας την έξαρση της εγκληματικότητας έδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

«Το πρόβλημα δεν είναι η Αστυνομία που τους πιάνει και τους παραπέμπει. Η Δικαιοσύνη είναι το πρόβλημα. Εκεί χρειάζεται να ρυθμιστούν κάποια πράγματα». Φωτιές άναψε αυτή η δήλωση του συνδικαλιστή της Αστυνομίας Σταύρου Μπαλάσκα στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

Στην ίδια εκπομπή, ο Σταύρος Μπαλάσκας κατηγόρησε τη δικαιοσύνη για ατιμωρησία όσων συλλαμβάνει η αστυνομία.

«Ποινές, αποφάσεις, δικαστικοί, παραδικαστικά. Εκεί γίνεται ένας κουβάς ολόκληρος. Και μες στον κουβά υπάρχει….αυτά να ρυθμίσουν» πρόσθεσε ο κ. Μπαλάσκας.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. «Η ανεύθυνη χυδαιότητα τέτοιων εκπροσώπων της Αστυνομίας έχει ως όριο την αναζήτηση των ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών τους. Θα αποστείλουμε σήμερα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. απόσπασμα των δηλώσεων του συγκεκριμένου εκπροσώπου της Αστυνομίας. Με τον τρόπο αυτό θα απαντάμε πλέον σε κάθε ανάλογη πρόκληση» αναφέρει η ανακοίνωση.

Με γραπτή του δήλωση ο Σταύρος Μπαλάσκας διευκρινίζει: «Ουδεμία μομφή επιθυμούσα να προσδώσω προς οιονδήποτε και ειδικά προς τους Έλληνες Δικαστές και Εισαγγελείς.Όπως πολλάκις έχω δηλώσει δημόσια είχα έχω και θα έχω για πάντα απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη».

Πλέον, ο Σταύρος Μπαλάσκας βρίσκεται αντιμέτωπος με πειθαρχική δίωξη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.