ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

3 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτός είναι ο ύποπτος που πυροβόλησε κατά λεωφορείου Ανατροπή στην επίθεση με καραμπίνα

1 min read

Έναν πρώην συνάδελφό του, με τον οποίο παλαιότερα είχαν διαπληκτιστεί στο χώρο εργασίας τους, υποψιάζεται ως βασικό ύποπτο για την επίθεση με την καραμπίνα που δέχθηκε χθες (09/09), στην περιοχή του Caravel, ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου.

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια Μίνα Καραμήτρου και το CNN Greece, στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, το θύμα έδωσε λεπτομέρειες για την αιτία για την οποία είχε τσακωθεί με τον πρώην συνάδελφό του, ενώ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ήταν αυτός που πυροβόλησε, καθώς του έμοιαζε.

Παράλληλα, ο οδηγός απέκλεισε την πιθανότητα ο διαπληκτισμός να έγινε για τη θέση στάθμευσης ή για την προτεραιότητα, καθώς, όπως αποδείχθηκε και από την αυτοψία των αστυνομικών, το αυτοκίνητο του δράστη ήταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (09/09) όταν ξαφνικά ένας άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε ένα μαύρο αυτοκίνητο, έβγαλε την καραμπίνα και πυροβόλησε στο μπροστινό παρμπρίζ του λεωφορείου, το οποίο, όμως, ευτυχώς, δεν είχε μέσα επιβάτες.

Πλέον η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη.

Δημοσίευση στα Social Media