ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτό είναι το νέο άρμα μάχης επόμενης γενιάς για τον Στρατό των ΗΠΑ

1 min read

Οι προκλήσεις του Στρατού των ΗΠΑ (US Army) για κυριαρχία στο πεδίο της μάχης του μέλλοντος απαιτούν σύγχρονα και προηγμένα οπλικά συστήματα, που θα δώσουν το «πάνω χέρι» στις αμερικανικές δυνάμεις, προσφέροντας μεγάλη δύναμη πυρός και γι’αυτό κρίνεται απαραίτητο να αποκτηθεί ένα νέο άρμα μάχης.

Το πρόβλημα αυτό, θέλησαν να «λύσουν» δύο από τις πιο κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες τέτοιου είδους οπλικών συστημάτων, με το άρμα μάχης «Lynx» να κάνει την εμφάνισή του, προκαλώντας εντυπωσιασμό και αντιδράσεις από τους στρατιωτικούς αναλυτές και εμπειρογνώμονες.

Ειδικότερα, η αμερικανική εταιρεία Raytheon και η γερμανική εταιρεία Rheinmetall, συνεργάστηκαν με αποτέλεσμα να προσφέρουν στον Στρατό των ΗΠΑ, το νέο άρμα μάχης επόμενης γενιάς, που ονομάζεται Lynx.

Η εταιρεία Raytheon παρουσίασε στο Twitter το Lynx, χαρακτηρίζοντας το ως «μια θανατηφόρα δύναμη για τον αμερικανικό στρατό, που διαθέτει δύναμη, ευκινησία, αυξημένη θωράκιση-προστασία, ενώ έχει και  περιθώριο περαιτέρω ανάπτυξης, για να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις ανερχόμενες απειλές»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.