ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτή είναι η 18χρονη βασίλισσα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού

1 min read

Θα μοιράζει χαμόγελα από το άρμα της, όρθια πάνω στο κεφάλι του μεγάλου βατράχου

Η Όλγα Κατσάρα θα είναι η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018. Η εκλογή της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 έγινε ανάμεσα σε 24 υποψήφιες από την Πάτρα, την Αθήνα και άλλες ελληνικές πόλεις που κατέθεσαν το ενδιαφέρον τους.

Η Όλγα Κατσάρα, η γλυκύτατη και πανέμορφη 18χρονη που γεννήθηκε στην Καλαμάτα, ζει μόνιμα στην Πάτρα από το 2000 λόγω καταγωγής της μητέρας της. Τελείωσε το 2017 το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών και είναι φοιτήτρια του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

fbfhfh

Η Όλγα Κατσάρα λατρεύει το Πατρινό Καρναβάλι, στο οποίο συμμετέχει από πολύ μικρή.

«Στο Πατρινό Καρναβάλι συμμετέχω από όταν ακόμη δεν έχω αναμνήσεις, καθώς ήμουν ένα από τα μωρά που περίμενε να μπει στο πλήρωμα με την μαμά, να δει ανυπόμονα τη Βασίλισσα στο άρμα ευελπιστώντας ότι κάποια στιγμή θα έπαιρνε κι αυτό τη θέση της», λέει χαρακτηριστικά σύμφωνα με την ιστοσελίδα του δήμου Πατρέων.

Όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε σαν μέλος πληρώματος στις παρελάσεις και τις δράσεις του Πατρινού Καρναβαλιού, στο Καρναβάλι των Μικρών ενώ ήταν μια από τις μαζορέτες που άνοιγαν τις παρελάσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

ret

Η Όλγα Κατσάρα ως Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018  είναι έτοιμη να μεταδώσει το μήνυμα του Πατρινού Καρναβαλιού σε όλο τον κόσμο.

Το φετινό άρμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού (σχεδιασμός – κατασκευή: Νίκος Λιβάνης) διαστάσεων 12μΧ4,5μ, είναι ήδη έτοιμο και είναι ένας βάλτος με βατράχια, σαύρες, ένα δέντρο με ανθρώπινη μορφή.

Η όμορφη Βασίλισσά μας με την ξεχωριστή της παρουσία θα μοιράζει χαμόγελα και θα δώσει τον απαραίτητο τόνο στις μεγάλες παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 από το άρμα της (όρθια πάνω στο κεφάλι του μεγάλου βατράχου) το Σαββατοκύριακο της κορύφωσης του κεφιού.

Φωτογραφία αρχείου από το Καρναβάλι της Πάτρας 2017

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.