ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτές είναι οι επιλογές του Ολυμπιακού για την αντικατάσταση του Τσιμίκα (ΦΩΤΟ)

1 min read

Στο υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού μετά την επικείμενη πώληση του Κώστα Τσιμίκα τα διαθέσιμα αριστερά μπακ είναι ο Φοντέ Καμαρά και ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος προπονείται και είναι στην τελική ευθεία της πλήρους επιστροφής του στα γήπεδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, όταν είχε δοθεί ως δανεικός στη Μαγιόρκα. Από αυτούς τους δύο παίκτες ο Καμαρά ίσως μείνει ως μία εναλλακτική επιλογή.
 
Από εκεί και πέρα σε πρώτο πλάνο για να κλείσει άμεσα είναι ο Περουβιανός Μιγκέλ Τράουκο. Στα 27 του χρόνια ο Τράουκο είναι αριστερός μπακ χαφ, διεθνής με την πατρίδα του και με εμπειρία σε Βραζιλία και Γαλλία. Φέτος στην Σεντ Ετιέν είχε 24 αγώνες με 1 γκολ και 2 ασίστ. 
 
Γενικά στον Ολυμπιακό… χτενίζουν την γαλλική και πορτογαλική αγορά για καλές επιλογές και στα δύο άκρα της άμυνας, όπου υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση. Στη λίστα των υποψήφιων για τη θέση του αριστερού μπακ υπάρχει και ο Πορτογάλος Πέδρο Ρεμπόσο, που έχει συμβόλαιο με τη Γκινγκάμπ και παίζει και ως δεξιός μπακ. Ένας παίκτης που είχε δοθεί δανεικός στην Τουρκία (Μπεσίκτας) και φέτος είχε 18 ματς. Να θυμίσουμε πως ο Μαρτίνς έχει ζητήσει την παραμονή του Μπρούνο Γκασπάρ που παίζει και στα δύο άκρα της άμυνας.

Ολυμπιακός: Η... επόμενη μέρα για τον αντί-Τσιμίκα με φαβορί τον Τράουκο

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.