ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

8 Φεβρουαρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αττική Βίντεο σοκ αυτοκίνητο παρασύρει δημοτικού υπαλλήλου καθαριότητας

1 min read

Κόβει την ανάσα βίντεο ντοκουμέντο από την παραλιακή τα ξημερώματα του Σαββάτου. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε οδηγό που περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρασέρνει 52χρονο δημοτικό υπάλληλο καθαριότητας την στιγμή που αυτός προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεγάλο μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου.

Το χρονικό

05:20 ξημερώματα Χριστουγέννων. Το απορριμματοφόρο σταματά στη Λεωφόρο Σουνίου με αναμμένους τους ειδικούς φάρους. Ο 52χρονος δημοτικός υπάλληλος καθαριότητας κατεβαίνει από το όχημα, πιάνει τον κάδο απορριμμάτων και τον σέρνει προς το απορριμματοφόρο για να τον αδειάσει. Η συνέχεια σοκάρει.

Το βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει ένα αυτοκίνητο να έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα από τα Καλύβια με κατεύθυνση προς την Κερατέα και να συγκρούεται με το απορριμματοφόρο.

Αμέσως μετά, το όχημα πέφτει επάνω στον 52χρονο και του ακρωτηριάζει το ένα του πόδι.

Το αυτοκίνητο από τη μεγάλη ταχύτητα εκτινάσσεται σε ένα πάρκινγκ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο νεαρός οδηγός του τραυματίζεται ελαφριά και μεταφέρεται στο κέντρο υγείας της περιοχής.

«Χτυπήθηκε ο Τάσος, το ήξερα το παιδί, έχει δύο παιδιά, πολύ καλό παιδί είναι, του έχουν κόψει ένα πόδι και στη λεκάνη χτυπήθηκε, στο κεφάλι, πίσω το πόδι, το μάζεψαν σε μια άλλη σακούλα που το πήρανε», λέει κάτοικος της περιοχής.

Σε κρίσιμη κατάσταση

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο.

Βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση, φέροντας πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και τραύματα και στο άλλο του πόδι.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή, με τα επόμενα 24ωρα να θεωρούνται κρίσιμα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.