ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ασταμάτητη η Γιουβέντους, νίκησε και τη Ρόμα (video)

1 min read

Ένα γκολ του Μάριο Μάντζουκιτς ήταν αρκετό στη Γιουβέντους για να νικήσει 1-0 τη Ρόμα και να συνεχίσει να είναι το απόλυτο αφεντικό στην Ιταλία…

Με τη Ρόμα να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τη φετινή σεζόν, τα παιχνίδια της Γιουβέντους με τους «τζαλορόσι» έχουν πάψει να είναι… ντέρμπι με τη βαθμολογική έννοια του όρου. Διαχρονικά, όμως, οι Ρωμαίοι ποτέ δεν πάνε στο Τορίνο με διάθεση να παραδοθούν εύκολα και πάντα προσπαθούν να δυσκολέψουν τους «μπιανκονέρι». Το βράδυ του Σαββάτου αυτός ήταν ο στόχος τους, αλλά ο Μάριο Μάντζουκιτς φρόντισε να δώσει ξανά τη λύση για την ομάδα του Μαξ Αλέγκρι.

Ο Κροάτης που έχει «μιλήσει» σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια, σκόραρε στο 35’ και το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι στο «Juventus Stadium». Η «Γιούβε» πέτυχε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις αλλά με τη χρήση του VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ και οι αριθμοί του αγώνα (20-7 τελικές, 6-4 στην εστία) δείχνουν πως συνολικά κυριάρχησε και δίκαια πήρε τη νίκη. Η Γιουβέντους πλέον είναι στους 49 βαθμούς, με τη Νάπολι να είναι στους 41 και να μην απειλεί για την ώρα. Η Ίντερ έχασε κι άλλο έδαφος, με τη Λάτσιο να πλησιάζει στους 28 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Λάτσιο – Κάλιαρι 3-1

Μίλαν – Φιορεντίνα 0-1

Έμπολι – Σαμπντόρια 2-4

Τζένοα – Αταλάντα 3-1

Νάπολι – ΣΠΑΛ 1-0

Σασουόλο – Τορίνο 1-0

Ουντινέζε – Φροζινόνε 1-1

Κιέβο – Ίντερ 1-1

Πάρμα – Μπολόνια 0-0

Γιουβέντους – Ρόμα 1-0

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.