ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

16 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Αρπάχτηκαν» στην εκπομπή του Αυτιά Ρωμανιάς-Αυλωνίτου! «Είσαι περιορισμένων γνώσεων και πετάς πατάτες» (vid)

1 min read

«Αρπάχτηκαν» στην εκπομπή του Αυτιά Ρωμανιάς-Αυλωνίτου! «Είσαι περιορισμένων γνώσεων και πετάς πατάτες» (vid)

«Μετωπική» σύγκρουση στον «αέρα» της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ για τον Γιώργο Ρωμανιά και την Ελένη Αυλωνίτου, με τον πρώτο να «σφυροκοπά» τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή ήταν οι εν εξελίξει διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους Θεσμούς για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης.

Ο Γιώργος Ρωμανιάς αναφέρονταν στο επικαιροποιημένο μνημόνιο, υποστηρίζοντας ότι αποτελεί προαπαιτούμενο της «καθαρής εξόδου» η μείωση των συντάξεων, με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, να τον διακόπτει και να ακολουθεί… πόλεμος!

«Μη με διακόπτεις! Σε παρακαλώ, είσαι περιορισμένων γνώσεων κι έχεις το θράσος όταν μιλά ο άλλος να παρεμβαίνεις και να πετάς πατάτες! Αυτό κάνεις! Έχεις περιορισμένς γνώσεις, επιφανειακές γνώσεις, δεν ξέρεις τίποτα σε βάθος και θες την ώρα που μιλάει ο άλλος να πετάς την πατάτα σου! Να μάθεις να ακούς όταν μιλάει ο άλλος», έλεγε έξαλλος ο Γιώργος Ρωμανιάς, με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει από πάνω του και το όλο σκηνικό να κρατάει 2-3 λεπτά, την ίδια στιγμή που παρατηρούσε την κόντρα ο Γιώργος Αυτιάς.

Στο τέλος, μάλιστα, η «σύρραξη» γενικεύτηκε, με τους υπόλοιπους καλεσμένους στο πάνελ να παρεμβαίνουν και να γίνεται… χαμός!

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση