ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

4 Δεκεμβρίου 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άρης: Εμπλοκή στη μεταγραφή Φετφατζίδη στα Εμιράτα!

1 min read

Η Αλ Αϊν θέλησε να διαφοροποιήσει κάποιους απ’ τους όρους της συμφωνίας και τόσο ο Άρης όσο και ο Φετφατζίδης… βάζουν «πάγο» στην μεταγραφή!

Η συμφωνία για την πώληση του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αϊν, είχε επιτευχτεί εδώ και μέρες. Τόσο ο Άρης όσο και ο ποδοσφαιριστής είχαν πει το ναι στους όρους που πρότεινε η ομάδα απ’ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Κι ενώ το μόνο που απέμενε ήταν να υπογραφεί η συμφωνία, υπήρξε διαφοροποίηση αυτών των όρων κι αυτή τη στιγμή η μεταγραφή μοιάζει να «χαλάει»!

Τη στιγμή που ήταν… με το στυλό στο χέρι ο «Φέτφα», διαπιστώθηκε πως η Αλ Αϊν θέλει τελικά να πληρώσει το ποσό της μεταγραφής στον Άρη τμηματικά και όχι μπροστά. Προϋπόθεση που είχε θέσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης απ’ την αρχή, προκειμένου να έχει κι η ίδια ρευστότητα για να προχωρήσει τη δική της ενίσχυση (αν αρθεί το ban και υπάρξει αυτό το δικαίωμα). Φυσικά, οι «κίτρινοι» αμέσως αρνήθηκαν τις δόσεις οπότε παρουσιάστηκε εμπλοκή.

Ταυτόχρονα, διαφοροποίηση στους όρους υπήρξε και προς τον τρόπο καταβολής των οικονομικών δόσεων στον ποδοσφαιριστή. Γεγονός που δεν είδε με καλό… μάτι ο Φετφατζίδης και γι’ αυτό θέλησε κι ο ίδιος να μην προχωρήσει η συμφωνία! Η οποία ουσιαστικά είχε διαφοροποιηθεί σημαντικά, οπότε δεν υπήρχε! Γι’ αυτό και η μεταγραφή με τα τωρινά δεδομένα, έχει «ναυαγήσει»! Ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα δεδομένα, είναι να επιστρέψει η Αλ Αϊν στους αρχικούς όρους της συμφωνίας…

Σε κάθε περίπτωση ο Άρης και ο ποδοσφαιριστής δε θα περιμένουν και δε θα… παρακαλέσουν τους Άραβες. Θα ξεκινήσει νέος κύκλος επαφών με άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες. Διότι για τον Φετφατζίδη μετά την εξαιρετική σεζόν που είχε κάνει, υπήρχε έντονη δραστηριότητα και αρκετοί ήταν αυτοί που… χτύπησαν την πόρτα του Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. Newskamatero.eu