ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις της ντροπής. “Αμφιλεγόμενη περιοχή και το Αιγαίο”

1 min read

Τα ΜΜΕ του Ελλαδιστάν όλο και περισσότερο θυμίζουν Βόρειο Κορέα. Όμως, η αλήθεια δεν κρύβεται. Όπως δήλωσε ο  εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν στο CNN Turk: «ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας καθώς στις αμφιλεγόμενες περιοχές θα πρέπει να γίνουν κοινές έρευνες και “παγώνουν” οι έρευνες στο Αιγαίο. Όλοι θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν στις δικές τους υφαλοκρηπίδες, ενώ για τις αμφιλεγόμενες περιοχές θα πρέπει να γίνουν κοινές έρευνες. Ας είμαστε εποικοδομητικοί. Μπορούμε να περιμένουμε για λίγο».

Διαβάστε την δήλωσή του προσεκτικά. Λέει ότι παγώνουν οι έρευνες στο Αιγαίο, που σημαίνει ότι είναι και αυτό αμφιλεγόμενη περιοχή; Παραδέχεται επίσης ο εκπρόσωπος του Ερντογάν ότι υπήρξε γερμανική παρέμβαση και είπε σχετικά: 

«Ναι, υπήρχε παρέμβαση της Μέρκελ στην κρίση που έλαβε χώρα αυτές τις ημέρες. Δεν φθάσαμε όμως σε πόλεμο. Το κύριο πρόβλημα με την Ελλάδα εδώ και χρόνια είναι η υφαλοκρηπίδα και η ΑΟΖ. Είμαστε έτοιμοι να καθίσουμε στο τραπέζι με την Ελλάδα.»

Είναι πλέον δεδομένο ότι η Πατρίδα μας σέρνεται κυριολεκτικά σε διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους, στις οποίες θα μοιράσει την εθνική της κυριαρχία! Και εάν αυτό δεν είναι προδοσία, τότε τι είναι; 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.