ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αρχηγός Πυροσβεστικής Προκλητικές δηλώσεις από τον κατηγορούμενο για το Μάτι Σ.Κολοκούρη «Οι πολίτες δεν μπορούν να δουν τα εναέρια μέσα»!

1 min read

Δεν δίστασε να κατηγορήσει τους πολίτες ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Στέφανος Κολοκούρης, ο οποίος για την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για την έλλειψη των εναέριων μέσων απάντησε ουσιαστικά πως αυτά υπάρχουν (και μάλιστα είναι πολλά), αλλά οι πολίτες δεν τα βλέπουν!

«Οι πληροφορίες που έχω για την Εύβοια και το βόρειο κομμάτι» είπε στο Mega, είναι πως «σήμερα διατέθηκαν πολλά εναέρια μέσα στην Εύβοια», σημειώνοντας ότι τις προηγούμενες ημέρες «η διασπορά των δυνάμεων ήταν μεγάλη με δύσκολες καιρικές συνθήκες».

Στην ερώτηση για τον αριθμό των εναέριων μέσων δεν δίστασε να πει πως «φυσιολογικά οι πολίτες, μέσα σε αυτά τα άσχημα περιστατικά δεν μπορούν να διακρίνουν [τα εναέρια μέσα], είτε είναι σε άλλο σημείο. Είναι μια μεγάλη περίμετρος». Πρόσθεσε, δε, πως τα πτητικά μέσα «δούλευαν σε rotation».

Γνωστοποίησε πως στην Βόρεια Εύβοια «επιχείρησαν 4 αεροσκάφη 3 σούπερ πούμα με κάδο και το Beriev, δηλαδή γύρω στα 10 εναέρια μέσα».

Ωστόσο επανέλαβε πως δεν μπορεί να πει περισσότερα, καθώς «ασχολούμουν εδώ πέρα» στην Πάρνηθα. Ενώ για την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για την έλλειψη εναερίων μέσων είπε χαρακτηριστικά «δεν παρακολουθούσα τόσο πολύ».

Ο Στέφανος Κολοκούρης δεν δίστασε να ισχυριστεί πως τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν δυνατοί άνεμοι. Σε ερώτηση γιατί επεκτάθηκαν ραγδαία τα μέτωπα είπε πως επικρατούσε «μεγάλη ξηρασία και θερμοκρασία και δυνατός άνεμος». Το ίδιο είπε και στον Αντ1. Πως «οι καιρικές συνθήκες έφεραν μεγάλη ξηρασία με δυνατούς ανέμους».

Να υπενθυμίσουμε πως αναφερόμαστε στον άνθρωπο ο οποίος τη στιγμή που μιλάμε είναι κατηγορούμενος για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ως αρχηγός της ΕΜΑΚ, η οποία έφτασε στην περιοχή με πρωτοφανή καθυστέρηση!

Αντί λοιπόν να υπάρχουν παραιτήσεις για την καταστροφή ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής κοροϊδεύει τους πολίτες λέγοντας τους πως δεν έχουν καλή ορατότητα! 

Εδώ τον βλέπουμε να διασκεδάζει σε πάρτι με ημίγυμνες χορεύτριες: 

Πηγή pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.