ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

24 Μαΐου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκάλυψη «βόμβα» Project Varitas, Ο CEO της AstraZeneca έλεγε το 2020 ότι εκατ. πολίτες δεν πρέπει να εμβολιαστούν!

1 min read

Μια ακόμη αποκάλυψη «βόμβα» έκαναν οι Project Varitas, οι οποίοι έδωσαν στη δημοσιότητα ηχητικό στο οποίο ακούγεται ο CEO της AstraZeneca, Pascal Soriot, να λέει ότι εκατομμύρια πολίτες δεν πρέπει να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό! 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstraZeneca, Pascal Soriot, παραδέχτηκε κατά την διάρκεια μιας κλήσης Zoom τον Δεκέμβριο του 2020 ότι πολλά ανοσοκατεσταλμένα άτομα δεν θα έπρεπε να έχουν λάβει το εμβόλιο Covid της εταιρείας και ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα γιάτρευαν τον κορωνοϊό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος στην πραγματικότητα προώθησε τα μονοκλωνικά αντισώματα εκείνη την εποχή, λέγοντας στο προσωπικό του: «Όσο μεγαλύτερο αντίσωμα, τόσο περισσότερες δυνατότητες έχει».

Συνεχίζοντας να περιγράφει τα μονοκλωνικά αντισώματα, ο Soriot είπε: «Το μακράς δράσης αντίσωμα είναι αρκετά μοναδικό γιατί αυτός είναι ο μόνος συνδυασμός που θα διαρκέσει δυνητικά περισσότερο από έξι μήνες, έως πιθανώς 12 μήνες και προστατεύει τους ανθρώπους για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Όπως σημειώνει στο βίντεο ο ιδρυτής του Project Veritas, James O’Keefe, τα μονοκλωνικά αντισώματα ήταν γνωστό ότι ήταν αποτελεσματικά κατά του Covid-19 στην αρχή της πανδημίας.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση βεβαίως είναι ότι ενώ ξέρουν ότι οι ανοσοκατασταλμένοι δεν πρέπει να εμβολιαστούν είναι η ομάδα των συμπολιτών μας που κάνει και τέταρτη δόση.

Πηγη pronews

Δημοσίευση στα Social Media