ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκάλυψη για το τυραννικό καθεστώς Zelensky: Ξυλοκοπούν και εξευτελίζουν ανθρώπους εν μέσω στρατιωτικού νόμου

1 min read

Ένα πραγματικά σκοτεινό, τυραννικό καθεστώς αυτό του Zelensky στην Ουκρανία αποκαλύπτεται.
Πρόκειται για αυταρχικές συμπεριφορές ενός διεφθαρμένου καθεστώτος, που παραβιάζει κάθε μέρα και κάθε ώρα τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ουκρανία.
Ρόλο στην αποκάλυψη αυτών των συγκλονιστικών εικόνων σίγουρα διαδραμάτισε η αλλαγή ιδιοκτησίας στο Twitter, αφού τα ελεγχόμενα από τη Δύση social media αλλά και τα μέσα ενημέρωσης δεν θα επέτρεπαν τη δημοσίευση τέτοιων εικόνων, που επιβεβαιώνουν τη σκληρότητα του καθεστώτος Zelensky.
Όμως το Twitter με ιδιοκτήτη τον Elon Musk δημοσιεύει τις πρωτοφανείς εικόνες κακοποίησης απλών πολιτών στην Ουκρανία από ένα καθεστώς που έχει επιβάλει τον πλέον σκληρό στρατιωτικό νόμο.

Εξευτελιστικές τιμωρίες

Πρόκειται για εξευτελιστικές τιμωρίες απλών ανθρώπων, που περιλαμβάνουν το δέσιμό τους σε πινακίδες και φανοστάτες, το φίμωμά τους και μερικές φορές το γδύσιμο και τον ξυλοδαρμό τους.
Τα φιλουκρανικά μέσα ενημέρωσης παραδέχονται ανοιχτά την πρακτική, αν και προσπαθούν να υποδηλώσουν ότι η δημόσια ταπείνωση γίνεται από τυχαίους περαστικούς, που …επαγρυπνούν για πράκτορες και προδότες.
Ωστόσο, υπάρχουν βίντεο που δείχνουν ότι είναι Ουκρανοί στρατιώτες και άλλοι που φορούν περιβραχιόνια αναγνώρισης αυτοί που εμπλέκονται σε αυτές τις επιθέσεις.
Δύσκολο να υποθέσει κάποιος ποιο έγκλημα διέπραξαν τα θύματα και τιμωρούνται έτσι.

Αποκάλυψη για το τυραννικό καθεστώς Zelensky: Ξυλοκοπούν και εξευτελίζουν απλούς ανθρώπους εν μέσω σκληρού στρατιωτικού νόμου

Και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης της Ουκρανίας υπερασπίζονται τις ενέργειες, συγκρίνοντάς τες με το «κρέμασμα της φωτογραφίας ενός κλέφτη σε έναν τοίχο της ντροπής» σε ένα εμπορικό κατάστημα.
Οι κατηγορίες που οδηγούν σε δημόσια ταπείνωση περιλαμβάνουν λεηλασίες και κλοπές, αλλά αυτές δεν αποτελούν απόδειξη.
Σε πολλές περιπτώσεις έχει επιβληθεί τιμωρία εναντίον ανδρών που δεν θέλουν να πάνε στον πόλεμο.

Πρωτοφανείς εικόνες σε μία χώρα με σκληρό στρατιωτικό νόμο

Σε ορισμένες περιπτώσεις, άνδρες που εργάζονταν μόνο στην Ουκρανία με προσωρινή υπηκοότητα διατάσσονται να μεταβούν στο μέτωπο.
Πληθαίνουν οι φήμες ότι οι αρχές κυνηγούν τους ηλικιωμένους άντρες στους δρόμους και τους ανακρίνουν.
Η τιμωρία είναι άμεση εάν δεν εργάζονται σε μια δουλειά που αναφέρεται ως απαραίτητη για την πολεμική προσπάθεια.

ukraine_hm.jpg

Αλλά οι τακτικές δημόσιας ταπείνωσης δεν είναι μόνο για νεαρούς άνδρες που ξεφεύγουν από τον πόλεμο.
Κάποιοι τιμωρούνται απλώς επειδή πουλούν αλκοόλ.
Άλλοι τιμωρούνται επειδή μιλούν κατά της Ουκρανίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό χαρακτηρίζεται ως «συνεργασία» με τη Ρωσία.
Μερικοί είναι απλώς παιδιά.

koritsi.png
Συστηματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Οι εκθέσεις του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ το 2020 τεκμηριώνουν ένα ευρύ φάσμα παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την ουκρανική κυβέρνηση προτού πυροδοτηθεί ο πόλεμος και το ΝΑΤΟ έκανε την εικόνα της Ουκρανίας προτεραιότητα.
Η Ουκρανία επί Zelensky δείχνει να έχει εγκαταλείψει όλες τις δέουσες συνταγματικές, νομικές και πολιτικές διαδικασίες για λόγους τυραννίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.