ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

30 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκάλυψη Directus-Σε εξέλιξη υβριδικός πόλεμος: Για ”τουρκο-ισλαμικό” πολιτισμό στη Θράκη μιλάει ο ψευδομουφτής Μετέ!

1 min read

Σε εξέλιξη βρίσκεται, όπως φαίνεται, ο υβριδικός πόλεμος που έχει εδώ και καιρό εξαπολύσει το τουρκικό κράτος με τους μηχανισμούς του εναντίον της Ελλάδας.

O κ. Μέτε έχει πάρει το μήνυμα και ανεβάζει τους τόνους και έτσι μην απορείτε εάν κάθε λίγο και λιγάκι επιχειρείται αναμπουμπούλα στη Θράκη, την οποία θα σπεύδει να εκμεταλλεύεται κάθε φορά η Άγκυρα.

Μετά τον θάνατο του Mehmet Aga το 2006, τον διαδέχθηκε στο ρόλο του ψευδομουφτή Ξάνθης ο Ahmet Mete, που εξακολουθεί σήμερα να παίζει αποσταθεροποιητικό ρόλο στη Θράκη. Η κατάσταση στη Θράκη είναι ήδη κρίσιμη, καθώς ο εναγκαλισμός της Άγκυρας, πολιτικός και οικονομικός, είναι πια ασφυκτικός.

Επομένως παίζει με τη φωτιά όποιος εξετάζει την αποδοχή πρόσθετων απαιτήσεων της Άγκυρας που θα εδραιώσουν ακόμη περισσότερο την επιρροή της στη Θράκη, είτε αυτό αφορά την εκλογή μουφτήδων είτε άλλα ζητήματα.

H νέα εξέλιξη:

Ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ κυκλοφόρησε το νεό του βιβλίο με τίτλο: «Τα τζαμιά της Ξάνθης».

Το δίτομο έργο που γράφτηκε ”αποσκοπεί στην αποκάλυψη της ιστορικής ύπαρξης και των δυνατοτήτων των Τζαμιών στην περιοχή της Ξάνθης. Σκοπός της βιβλιογραφίας μας είναι να αποκαλύψει και να καταγράψει την προβολή και τα χαρακτηριστικά των Τζαμιών, που αποτελούν μέρος του Τουρκο-ισλαμικού πολιτισμού και το κύριο σύμβολο της μουσουλμανικής-”τουρκικής” ύπαρξης της Δυτικής Θράκης”.

Με λίγα λόγια, όπως καταλαβαίνουμε, μιλάνε για τουρκο-ισλαμικό πολιτισμό στη Θράκη μας!

Και συνεχίζουν οι Τούρκοι:

”Προσπαθήσαμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα εξετάζοντας έγγραφα, φωτογραφίες και επιτύμβιες στήλες.

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των μελετών, αποκαλύφθηκαν δύο τόμοι έργων με το όνομα «Iskeçe Mosque and Mescitleri». Στον πρώτο τόμο εξετάστηκαν από κάθε άποψη 12 τζαμιά στο κέντρο της Ξάνθης και καταγράφηκαν οι παλιές και νέες καταστάσεις τους. Ομοίως, ο δεύτερος τόμος των 68 τζαμιών στην περιοχή των Βαλκανίων της Ξάνθης ερευνήθηκε και επεξεργάστηκε σε διάφορες πτυχές. Ο ενάρετος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ παρουσιάζει το έργο με τα εξής λόγια:

«Αυτό το βιβλίο είναι το σύμβολο της ύπαρξής μας, αποκαλύπτοντας τη βασική δομή και τη μαγιά αυτού του εδάφους».

«Το βιβλίο μας με τίτλο «Iskeçe Mosques and Masjids», το οποίο ετοιμάστηκε ως προϊόν μακράς μελέτης, στοχεύει να παρέχει παραγωγικές και χρήσιμες πληροφορίες για τους τόπους λατρείας μας, που είναι τα σύμβολα της ύπαρξής μας».

Ο ενάρετος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ είναι ο Συντονιστής του Έργου της μελέτης με το όνομα «Τζαμιά της Ξάνθης». κειμενογράφος είναι ο Μουσταφά Τράμπα. Το σχέδιο και η φωτογραφία ανήκουν στον Ali Ferhat και η επεξεργασία έγινε από την Emine Hüseyin Palazlı. Το εξώφυλλο σχεδιάστηκε από τον Ümit Farzlı.

Ως εκ τούτου, ελπίζουμε ότι η εν λόγω εργασία, που ετοιμάστηκε με ομαδικό πνεύμα υπό τη σκέπη του Μουφτή Ξάνθης, θα αποφέρει οφέλη και σας ευχόμαστε καλά και καρποφόρα οφέλη”, αναφέρουν οι Τούρκοι!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.