ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

27 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκαλύψεις σοκ Απο Τον Έλον Μασκ οι κυβερνητικοί είχαν πρόσβαση στα προσωπικά μηνύματα των χρηστών του διαδικτύου

1 min read

Αποκαλύψεις-σοκ έκανε ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter Έλον Μασκ μιλώντας στο FoxNews και στον Τάκερ Κάρλσον, καθώς τόνισε ότι οι κυβερνητικοί είχαν πρόσβαση μέχρι και στα προσωπικά μηνύματα των χρηστών του διαδικτύου. 

«Με εξέπληξε ο βαθμός στον οποίο διαφορετικές κυβερνητικές υπηρεσίες είχαν πλήρη πρόσβαση σε διαφορετικά μέρη του Twitter. Δεν το γνώριζα», είπε αρχικά ο Έλον Μασκ.

Για να ερωτηθεί στη συνέχεια από τον Τ.Κάρλσον «συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών μηνυμάτων; Μεταξύ των μεμονωμένων χρηστών;». 

Η απάντηση του Έλον Μασκ ήταν απλή και ξεκάθαρη, «ναι»!

Ο Μασκ πρόσθεσε ότι προχωρά στη δημιουργία μιας δυνατότητας που θα δίνει στους χρήστες την επιλογή να κρυπτογραφούν άμεσα μηνύματα με την ελπίδα να περιοριστεί η κρατική παρέμβαση.

Οι ανησυχητικές αποκαλύψεις-δηλώσεις του Έλον Μασκ συνεχίστηκαν όταν ο δισεκατομμυριούχος «κάρφωσε» τον ιδιοκτήτη του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, λέγοντας πως ο ίδιος διέθεσε τρομακτικά ποσά για να επηρεάσει τις εκλογές.

Όταν απάντησε σε σχετική ερώτηση άρχισε να…γελάει:

«Κατανοώ προς ο Ζάκερμπεργκ ξόδεψε 400εκατ. δολάρια στις τελευταίες εκλογές για την υποστήριξη των Δημοκρατικών. Σας ακούγεται αμερόληπτo; Εκλαμβάνω την ελευθερία του λόγου πολύ σοβαρά».

Οι αποκαλύψεις του Ε.Μασκ έρχονται την ώρα που το Facebook καλείται να πληρώσει 725 εκατομμύρια δολάρια, μετά από αγωγή που έκαναν το 2018 χρήστες του, οι οποίοι είδαν τις πληροφορίες τους να μοιράζονται παράνομα στην Cambridge Analytica.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.