ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΟΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ;..

Newskamatero

Κάτι περίεργο συμβαίνει. Οι πληροφορίες είναι ανησυχητικές καθώς υποδεικνύουν πως η Ελλάδα ναυπηγεί πλοία σε τουρκικά ναυπηγεία.

Οι πληροφορίες λοιπόν λένε πως το άοπλο σκάφος του Λιμενικού Σώματος «090 ΓΑΥΔΟΣ», είναι κατασκευασμένο από ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ της εταιρείας DAMEN SHIPYARDS ANTALYA DENIZ ARAÇLARI SAN.VE TIC.LTD.STI στην Αττάλεια.
(σ.σ. η εταιρεία έχει και στενή σχέση συνεργασίας με την γνωστή – στην ΕΥΠ – εταιρεία ARES κατασκευάστρια σκαφών των ειδικών δυνάμεων SAT του Τουρκικού πολεμικού ναυτικού).
Παράλληλα η εν λόγω εταιρεία έχει αναλάβει κατ΄ εντολή της ΕΕ (πληρωμένα) την κατασκευή έξι (6) 20μετρων σκαφών. Η ναυπήγησή τους μάλιστα θα είναι από το ίδιο Ναυπηγείο στην Αττάλεια.

Όπως επίσης ότι, από αυτήν την παραγγελία των έξη σκαφών, οι παραδώσεις στην Τουρκική Ακτοφυλακή έχουν ξεκινήσει από τον Ιούλιο του 2017.


Η ελληνική πλευρά και οι αρμόδιοι καλούνται να διαψεύσουν τις πληροφορίες ή να τις επιβεβαιώσουν.
Ελπίζουμε πως θα τις διαψεύσουν

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

ΕΚΤΑΚΤΟ ! Γερμανία Και ΗΠΑ Ενέκριναν Μαζικές Εξαγωγές Θανάσιμων Όπλων Στην Τουρκία…

Η Τουρκία κλείνει όλα τα ανοιχτά μέτωπα (όσα μπορεί βέβαια), παίζει πολύ καλά το «παιχνίδι» εντυπώσεων και της ανταλλαγής και απελευθερώνει τον γερμανικής καταγωγής δημοσιογράφο Ντενίζ Γιουτζέλ. Το Βερολίνο από «ευαρέσκεια» και όχι λόγω των πολλών εκατομμυρίων ευρώ, εξάγει στην Άγκυρα ένα σωρό οπλικά συστήματα σύμφωνα με μια έκθεση 31 […]