Πε. Ιούλ 9th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ για το Σκοπιανό

1 min read

Όλο και πιο κοντά φαίνονται να βρίσκονται ο Αλέξης Τσίπρας και η Φώφη Γεννηματά, με αφορμή το Σκοπιανό. Μετά από συζήτηση μιας ώρας η κ. Γεννηματά είπε στον πρωθυπουργό πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η διγλωσσία της κυβερνήσεως και υποστήριξε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι εμπόδιο στην διαπραγμάτευση.

Μήπως η κ. Γεννηματά θα ήθελε να γίνει “ΑΝΕΛήτης” στη θέση του “ΑΝΕΛήτη”; Μήπως πάει να κλείσει το μάτι στον κ. Τσίπρα να συνεχίσει τη διαπραγμάτευση και ότι το κόμμα της θα είναι εκεί για να στηρίξει την προδοσία για τη Μακεδονία μας;

Εάν το Κίνημα Αλλαγής και ο Σταύρος Θεοδωράκης στηρίξουν τη σύνθετη ονομασία τότε η πρόταση μπορεί να περάσει και χωρίς την ψήφο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ταυτόχρονα υπάρχουν και φήμες ότι ο Αμερικανικός παράγοντας πιέζει τον Πάνο Καμμένο να απέχει από την ψηφοφορία, ώστε να χρειάζονται λιγότεροι ψήφοι στη βουλή για τη νομιμοποίηση του εγκληματικού σχεδίου, κάτι το οποίο εάν συμβεί θα είναι η μεγαλύτερη προδοσία όλων.

Με λίγα λόγια, το Ελλαδικό πολιτικό σύστημα ψάχνει εναγωνίως τρόπο να προχωρήσει στην εγκληματική αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία, απλώς δυσκολεύονται να αποφασίσουν το πως…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.