ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απόβαση Ρώσων στη Β. Κορέα! Ραγδαία εξέλιξη…

1 min read

Οι εκπρόσωποι του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας έφθασαν στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας. Είναι η δεύτερη επίσκεψη ρώσων αξιωματούχων σε δύο εβδομάδες και έρχεται την ίδια ώρα που η Ουάσινγκτον ισχυρίζεται ότι είναι έτοιμη για άμεσες συνομιλίες με την Πιονγκγιάνγκ.



Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι η Μόσχα χρησιμοποιεί «κάθε ευκαιρία για άμεση επικοινωνία» και θα συνεχίσει να το κάνει με τη βοήθεια του Υπουργείου Άμυνας. «Η Βόρεια Κορέα είναι ο γείτονάς μας, πρέπει να αναπτύξουμε σχέσεις με αυτή τη χώρα», δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ράιαμπκοφ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης την Τετάρτη. «Ο πολιτικός διάλογος είναι εξαιρετικά σημαντικός», πρόσθεσε.



«Ο στόχος των στρατιωτικών, πολιτικών και διπλωματικών προσπαθειών είναι σαφής: όλες οι πλευρές θα πρέπει να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, να απομακρύνουν τις προκλητικές και απειλητικές στρατιωτικές ρητορείες και την επίδειξη δύναμης»,  ο αναπληρωτής επικεφαλής του δημοσίου συμβουλίου του υπουργείου Άμυνας, Aleksandr Kanshin. Σημείωσε ότι τέτοιες αποστολές αποτελούν μέρος ενός οδικού χάρτη που προτείνεται από τη Μόσχα και το Πεκίνο, ο οποίος επιδιώκει την επίλυση των πυρηνικών εντάσεων μέσω του διαλόγου.

Η Μόσχα έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι μόνο οι διπλωματικές προσπάθειες μπορούν να λύσουν την κρίση.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.