ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απλήρωτοι οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας ΟΑΕΔ

1 min read

Απλήρωτοι παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, τόσο στους δήμους όσο και στην δασοπροστασία.

Τα χρήματα αν και το υπουργείο Εργασίας απάντά τι υπογράφθηκαν τα ενταλματα πληρωμών παρόλα αυτά οι ωφελούμενοι ακόμη δεν έχουν δει τα χρήματα στον λογαριασμό τους.

Ειδικότερα σύμφωνα με καταγγελίες των αναγνωστών μας στο Dikaiologitika News δεν έχουν μπει ακόμη τα χρήματα και αναρωτιούνται τι ακριβώς έχει γίνει. Πρόκειται για τους 5.066 ωφελούμενους της κοινωφελους εργασίας στην δασοπροστασια αλλά και τους 30.333 ωφελούμενους στους δήμους που λήγουν οι συμβάσεις τους και από τον νέο χρόνο μένουν εκτός αγοράς εργασίας.

Μάλιστα πρόκειται για δύο προγράμματα που θα προκηρυχθούν αντίστοιχα νέα προγράμματα με νέες θέσεις εργασίας.

Για την δασοπροστασια με την αντιπυρική περίοδο που αρχίζει από την προσεχή άνοιξη, αναμένεται η έκδοση νέου προγράμματος, καθώς η δράση κρίνεται από τους φορείς ως απολύτως απαραίτητη ενώ το προσωπικό καλύπτει σημαντικές ανάγκες στα δασαρχεία. Παράλληλα για τους δήμους αναμένεται νέα προκήρυξη για περίπου 36.000 ωφελούμενους μέσα στον επόμενο μήνα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.