ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτο! Ζητούν από παραγωγό «ροζ» ταινιών να κάνουν ταινία την πρώτη νύχτα… του γάμου τους!

1 min read

Ως τώρα οι μελλόνυμφοι συνήθιζαν να αναζητούν τον καλύτερο επαγγελματία φωτογράφο, ο οποίος θα αναλάμβανε να απαθανατίσει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Αυτό θεωρείται πλέον ξεπερασμένο, καθώς όλο και περισσότερα ζευγάρια στην Ελλάδα πληρώνουν αδρά τις εταιρίες παραγωγής… πορνό για να γυρίσουν σε ταινία την πρώτη νύχτα του γάμου τους!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», αρκετά ζευγάρια το έχουν ήδη τολμήσει, ενώ ακόμη περισσότερα σκέφτονται να κάνουν το συγκεκριμένο «δώρο» στον εαυτό τους και στον αγαπημένο τους, ώστε η πρώτη νύχτα της κοινής ζωής τους να τους μείνει αξέχαστη! Άνδρες και γυναίκες, που «ανάβουν» στην ιδέα ότι θα προσθέσουν στην «ταινιοθήκη» τους ένα DVD -και μάλιστα… επαγγελματικού επιπέδου- με τους ίδιους επί το έργον πάνω στη νυφική παστάδα, έρχονται σε επικοινωνία με επαγγελματίες της εγχώριας βιομηχανίας πορνό και τους ζητούν να τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν τη φαντασίωσή τους.

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω e-mail που έστειλε μια… μέλλουσα νυφούλα στην εταιρία του Δημήτρη Σειρηνάκη Sirina Entertainment: «Γεια σας. Με τον σύντροφό μου έχουμε μια φαντασίωση που θέλουμε πολύ να κάνουμε πραγματικότητα. Να γυρίσουμε ταινία με εμένα νύφη. Μπορείτε να μας βοηθήσετε; Ευχαριστώ».

, Απίστευτο! Ζητούν από παραγωγό «ροζ» ταινιών να κάνουν ταινία την πρώτη νύχτα… του γάμου τους!
, Απίστευτο! Ζητούν από παραγωγό «ροζ» ταινιών να κάνουν ταινία την πρώτη νύχτα… του γάμου τους!
, Απίστευτο! Ζητούν από παραγωγό «ροζ» ταινιών να κάνουν ταινία την πρώτη νύχτα… του γάμου τους!

Άλλος ενδιαφερόμενος αναφέρει ότι σε δύο μήνες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του και ζητάει να μάθει ποιο είναι το κόστος για να γυριστεί μια ερωτική ταινία με πρωταγωνιστές τους δυο τους: «Καλησπέρα, ονομάζομαι Άκης. Χαζεύαμε με την κοπέλα μου το σάιτ σας sirina.tv και ενδιαφερόμαστε να κάνουμε μια ταινία μικρού μήκους. Σε δύο μήνες παντρευόμαστε και σκεφτήκαμε σε συνεργασία με το συνεργείο της Sirina να γυρίσουμε την πρώτη νύχτα του γάμου μας. Θα μπορούσατε, παρακαλούμε, να μας πείτε τι κόστος έχει αυτό; Ευχαριστώ». Ένας τρίτος, ο οποίος έχει στείλει e-mail με τίτλο «Ταινία με τη γυναίκα μου» στον «βασιλιά του ελληνικού πορνό», ενδιαφέρεται να μάθει αν η εταιρία γυρίζει βίντεο με περιπτύξεις νιόπαντρων, ενώ ένα ζευγάρι γράφει στο μήνυμά του: «Καλησπέρα. Είμαστε νέο ζευγάρι και θέλουμε να βγάλουμε βίντεο την πρώτη βραδιά του γάμου μας. Μας πρότειναν να στείλουμε μήνυμα στη Sirina. Θα θέλαμε πολύ να το κάνουμε αυτό πραγματικότητα. Περιμένουμε νέα σας».

Αφού οι μελλόνυμφοι αποφασίσουν να γυρίσουν την ταινία, υπογράφουν με την εταιρία ένα συμφωνητικό εχεμύθειας, ώστε να είναι σίγουροι ότι οι προσωπικές στιγμές τους δεν θα φτάσουν σε φίλους, γνωστούς ή ακόμα και σε ροζ ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Από κει και πέρα, όλα παίρνουν τον δρόμο τους…

Δημοσίευση στα Social Media