Κυ. Νοέ 29th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απειλητικός Ερντογάν σε Πούτιν: «Θα συνεχίσουμε τις επιχειρήσεις στην Συρία με τον σκληρό τρόπο»!

1 min read

Πήρε…  “αέρα” από Πομπέο

Η εμφάνιση αυτή του Τούρκου προέδρου απέναντι στον “σύμμαχό” του Πούτιν έχει να κάνει και με το γεγονός ότι οι ΗΠΑ του έδωσαν τον σχετικό “αέρα” για να προχωρήσει σε νέους βομβαρδισμούς στην Ιντλίμπ. Ο Ενροτγάν κινούμενος εντέχνως πάντα φροντίζει να έχει τη μια εκ των δύο υπερδυνάμεων πάντα στο πλευρό του ανάλογα με τις καταστάσεις που τον συμφέρουν.

Οι ΗΠΑ στηρίζουν «πλήρως» τη στρατιωτική δράση της Τουρκίας ενάντια στο συριακό στρατό στην επαρχία Ιντλίμπ και τη θεωρούν ενέργεια αυτοάμυνας ως αντίποινα, δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο σε ανακοίνωσή του.

«Στεκόμαστε στο πλευρό του νατοϊκού μας συμμάχου, της Τουρκίας, στον απόηχο της επίθεσης, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο πολλών Τούρκων στρατιωτικών που υπηρετούσαν σε ένα φυλάκιο παρατήρησης που χρησιμοποιείτο για συντονισμό και αποκλιμάκωση και στηρίζουμε πλήρως τις δικαιολογημένες ενέργειες αυτοάμυνας της Τουρκίας, που έγιναν ως αντίποινα», τόνισε ο Πομπέο.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας καταδίκασε «τις διαρκείς, αδικαιολόγητες και ανελέητες επιθέσεις του καθεστώτος της Ρωσίας, του Ιράν και της Χεζμπολάχ ενάντια τον πληθυσμό της Ιντλίμπ».

Δημοσίευση στα Social Media

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.