ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανοιγμα με δόσεις Μελετούν νέο sms για τα καταστήματα

1 min read

Πότε και πώς θα λειτουργήσει η αγορά και τι θα γίνει με την εστίαση. Τι δηλώνουν στην «R» κορυφαίοι επιστήμονες. Το υπουργείο Υγείας συστήνει ομάδα εργασίας για να ξεκινήσει η χορήγηση του φαρμάκου από το Ισραήλ σε Ελληνες ασθενείς.

Των Δ. Πανανού, Γ. Σιαδήμα, Π. Γαλιατσάτου

Στην επανεκκίνηση του λιανεμπορίου δίνει προτεραιότητα η κυβέρνηση, ενώ θα ακολουθήσει, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, η επαναλειτουργία των σχολείων.

Για την περίοδο μετά το τρίτο lockdown, στο Μέγαρο Μαξίμου προσανατολίζονται σε ένα άνοιγμα με δόσεις, όπου πρώτο θα ξεκινήσει το λιανεμπόριο, προκειμένου να ξαναμπεί η οικονομία σε τροχιά κανονικότητας.Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Αντίστροφη μέτρηση για το φάρμακο από το Ισραήλ

Πηγές του υπουργείου Υγείας εκτιμούν ότι οι κλινικές δοκιμές στην Ελλάδα μπορούν να ξεκινήσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

«Παράθυρο» για άρση του lockdown από τους ειδικούς

Η σταθεροποίηση αρχικά και έπειτα η μείωση των κρουσμάτων μπορούν να οδηγήσουν σε σταδιακό άνοιγμα λιανεμπορίου και σχολείων, μετά την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, σύμφωνα με έγκριτους επιστήμονες που μιλούν στην «R».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.