ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανησυχία για τα υπαίθρια πάρτι Γέμισε από κόσμο η πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη

1 min read

Οι πλατείες ξανά γεμάτες. Παρά τις συστάσεις και τις οδηγίες της κυβέρνησης ότι δεν πρέπει να υπάρχουν μεγάλες συναθροίσεις σε πλατείες και άλλους χώρους καθώς ο συνωστισμός ευνοεί τη μετάδοση και διασπορά του κορωνοϊού, πολλοί είναι εκείνοι που τις αψηφούν

Φαινόμενα όπως εκείνα στην Αγία Παρασκευή και την Κηφισιά, αλλά και σε άλλες πολλές πόλεις της επαρχίας συνεχίζονται. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, η πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. ήταν γεμάτη από κόσμο, χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.Στο ζήτημα των συγκεντρώσεων σε πλατείες, τις τελευταίες ημέρες μετά την άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις, αναφέρθηκε και ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση της Πέμπτης. Όπως είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, δεν είναι ζήτημα της αστυνομίας ο περιορισμός της νόσου, αλλά ατομικής ευθύνης. «Ούτε αντίσταση κάνουν, ούτε μαγκιά δείχνουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς, σημειώνοντας ότι θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τη δική τους και των δικών τους ανθρώπων. Συμπλήρωσε δε ότι η αστυνομία αντιμετωπίζει παραβατικές συμπεριφορές και όχι τον κορονοϊό.

Προειδοποίησε πως υπάρχει ο κίνδυνος να τιναχθούν όλες οι προσπάθειες που έχουν γίνει έως τώρα στον αέρα και τόνισε ότι «ο κορωνοϊός κολλάει εξαιρετικά εύκολα. Είδαμε μόλις χθες πως από έναν άνθρωπο μόνο κόλλησαν άλλοι 10». Το ότι δεν ζήσαμε εικόνες άλλων χωρών με εκατόμβες νεκρών οφείλεται ότι κινηθήκαμε συντεταγμένα, είπε.«Πετύχαμε τον στόχο μας, δημιουργήσαμε μία γραμμή άμυνας, μην κάνουμε το λάθος και πιστέψουμε ότι έχει κριθεί η μάχη» τόνισε κλείνοντας ο υφυπουργός.

Δείτε τις φωτό:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.