ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αναλυτής ασφαλιστικών δεδομένων στις ΗΠΑ ανακάλυψε αύξηση της θνησιμότητας κατά 7% με κάθε δόση εμβολίου κατά Covid-19

1 min read

Ο κορυφαίος αναλυτής ασφαλιστικών ερευνών Τζος Στέρλινγκ επεξεργαζόμενος τις βάσεις δεδομένων των ασφαλιστικών εταιρειών ανακάλυψε ότι υπάρχει συνολική αύξηση της θνησιμότητας κατά 7% για κάθε δόση εμβολίου κατά της Covid-19 που σημαίνει ότι ένα «πλήρως εμβολιασμένο» άτομο που πήρε 5 δόσεις αύξησε τον κίνδυνο θανάτου κατά 35%!

Ο Τζος Στέρλινγκ συμμετείχε στο podcast «American Thought Leaders» για να αναλύσει τα ανησυχητικά δεδομένα θνησιμότητας από το CDC και από τον ίδιο τον ασφαλιστικό τομέα.

Όπως είπε:

«Συνθέσαμε μια ανάλυση που χρησιμοποιεί δεδομένα του CDC από τις Ηνωμένες Πολιτείες η οποία συγκρίνει την κατάσταση εμβολιασμού, ταξινομημένη βάσει του αριθμού των δόσεων, σε όλες τις περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες και έπειτα το συγκρίνει αυτό με το ποσό αύξησης ή μείωσης στην θνησιμότητα φέτος συγκριτικά με πέρυσι.

Λοιπόν, αν το εμβόλιο ήταν ουδέτερο, απλώς δεν θα υπήρχε καμία σχέση μεταξύ των δύο αυτών πραγμάτων.

Αν το εμβόλιο βοήθησε στην μείωση της θνησιμότητας από οποιαδήποτε αιτία, θα βλέπατε ότι όσο περισσότερες δόσεις σε μια περιοχή, όπως στην πολιτεία του Βερμόντ, στο Μέιν, στην Χαβάη, στο Κονέκτικατ ή σε κάποιο μέρος που έχει αρκετά υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, θα παρατηρούσατε χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας χρόνο με τον χρόνο επειδή ο κόσμος έλαβε περισσότερα εμβόλια συγκριτικά με άλλα μέρη -κάτι που εμείς δεν κάναμε για τον οποιονδήποτε λόγο- και θα παρατηρούσατε μια βελτίωση, θα παρατηρούσατε μια γραμμή που πέφτει απότομα στα δεξιά.

Αντ’ αυτού, όταν κάναμε εκείνη την ανάλυση, βρήκαμε πως όσο περισσότερες δόσεις κατά μέσο όρο έχεις σε μια περιοχή εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, τόσο μεγαλύτερη αύξηση στην θνησιμότητα είχε εκείνη η περιοχή το 2022 συγκριτικά με το 2021!

Το συμπέρασμα λέει: ”Η αύξηση της θνησιμότητας που λαμβάνεις από κάθε δόση είναι περίπου 7% αύξηση στην συνολική θνησιμότητα από αμερικανικά δεδομένα ανά δόση!

pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.