Αναγκαίες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στη Μακεδονία

Newskamatero

Προβλήματα παρατηρούνται σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας εξαιτίας του χιονιού αλλά και του παγετού που επικρατεί, λόγω των χαμηλών θερμοκρασίων.

Στο νομό Ημαθίας, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης / Βέροιας / Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από το 85ο έως το 98ο χιλιόμετρο, στην επαρχιακή οδό Βέροιας-Σελίου, από το 4ο χιλιόμετρο (Διασταύρωση Σελίου) έως το 26ο χιλιόμετρο (Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου), στην επαρχιακή οδό Νάουσας-3-5 Πηγάδια, από το 7ο έως το 17ο χιλιόμετρο (Χιονοδρομικό Κέντρο), στην επαρχιακή Οδό Νάουσας-Ροδοχωρίου, από το 7ο χιλιόμετρο έως τον οικισμό του Ροδοχωρίου, στην επαρχιακή οδό Νάουσας-Σελίου, από το 7ο χιλιόμετρο, και στην επαρχιακή οδό Βέροιας-Δασκίου από το 6ο χιλιόμετρο έως το 43ο χιλιόμετρο (Δάσκιο).

Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι αναγκαίες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη) από τον Ταξιάρχη, 70ο χιλιόμετρο έως την Αρναία, 90ο χιλιόμετρο και στην επαρχιακή οδό Ολυμπιάδας – Βαρβάρας στο νομό Χαλκιδικής, ενώ στο νομό Σερρών με αλυσίδες γίνεται η κίνηση στην επαρχιακή οδό Σερρών-Λαϊλιά, από το 13ο χιλιόμετρο (Διασταύρωση Ορεινής) έως το 26ο χιλιόμετρο, Χιονοδρομικό Κέντρο Λαϊλιά, καθώς και στην επαρχιακή οδό Σερρών-Άνω Βροντούς, από το 11ο έως το 30ο χιλιόμετρο.

Η κίνηση προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊματσαλάν, στο νομό Πέλλας, γίνεται μόνο με αλυσίδες από το 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας-χιονοδρομικού, ενω η κυκλοφορία από την Κερασιά έχει διακοπεί στο 7ο χιλιόμετρο.

Αλυσίδες χρειάζονται επίσης στην επαρχιακή οδό Γρίβας-Καστανερής-Λιβαδίων (Κιλκίς), στην επαρχιακή οδό Κατερίνης-Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου, από το 29ο έως το 37ο χιλιόμετρο (Πιερία).

Αναγκαία παραμένει η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην επαρχιακή οδό Γρεβενών Χ/Κ Βασιλίτσας, από το 40ο έως 45ο χιλιόμετρο, στην επαρχιακή οδό Γρεβενών-Σαμαρίνας, από το 35ο έως το 54 χιλιόμετρο, καθώς και στο οδικό δίκτυο που συνδέει την Φλώρινα με την Καστοριά, μέσω Βίγλας, από το 18ο έως το 30ο χιλιόμετρο και μέσω Βιτσίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Άγκυρα: «Οι Hawk θα καταρρίψουν όποιον επιχειρήσει να βοηθήσει τους Κούρδους» - Βίντεο από τις συστοιχίες

Λίγο πριν την επιχείρηση του τουρκικού Στρατού στη βόρεια Συρία με την εξαπόλυση επίθεσης στην Αφρίν, βίντεο δείχνει τα αντιαεροπορικά βλήματα Hawk που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή. Τα βλήματα μέσης εμβέλειας (40 χλμ.) είναι μόνο ένα μέρος των τουρκικών προετοιμασιών για την γενική έφοδο στην Αφρίν, η οποία πρόκειται να […]