ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αίσχος! Κάμερα «τσάκωσε» ιερέα να ασελγεί σε νεαρό σε σοκάκι της Πλάκας (video)

1 min read

Αποστροφή και οργή προκαλεί ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο έχει καταγραφεί ένας ιερωμένος να ασελγεί σε έναν νεαρό αλλοδαπό, σε ένα σοκάκι στην Πλάκα!

Το βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο δημοσίευσε η ιστοσελίδα astinomiko.gr, δείχνει ξεκάθαρα έναν ιερέα με το καλυμμαύχι του και το μαύρο ράσο να περπατάει σχετικά βιαστικά κρατώντας από τον αγκώνα έναν νεαρό, ο οποίος, κατά τα φαινόμενα, είναι αλλοδαπός, αν κρίνει κανείς από το μελαψό παρουσιαστικό του.

Κάποια στιγμή σταματούν σε μία -κατά την εκτίμηση του παπά- «τυφλή» γωνία στο τέλος της οδού Διογένους και, αφού ο ρασοφόρος κοιτάζει αριστερά και δεξιά για να δει αν περνάει κάποιος, δίνει το πράσινο φως στον νεαρό να ανοίξει το φερμουάρ του παντελονιού του! Τότε, βάζει το χέρι του μέσα στο εσώρουχο του αγοριού και ασελγεί σε βάρος του για τουλάχιστον μισό λεπτό! Την αρρωστημένη επαφή τους διακόπτει ο θόρυβος από τα βήματα κάποιου περαστικού, που κάνει τον κληρικό να απομακρυνθεί βιαστικά, ενώ ο αλλοδαπός φεύγει από την αντίθετη κατεύθυνση.

Αρρωστημένες ορέξεις

Οπως φαίνεται, ο παπάς εκμεταλλεύτηκε την ανέχεια του νεαρού και του είχε δώσει κάποιο χαρτζιλίκι για να του προσφέρει τις ολιγόλεπτες υπηρεσίες του, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του, οι οποίες, όπως μπορεί να αντιληφθεί κάποιος, ήταν τόσο μεγάλες και ακόρεστες που δεν δίστασε να κάνει το ραντεβού σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, ίσως θεωρώντας πως δεν θα υπήρχε κόσμος στον στενό δρόμο, λόγω των περιοριστικών μέτρων στην κυκλοφορία.

Παρόλο που ο ιερωμένος έμεινε ήσυχος ότι έκανε τη… δουλειά του δίχως να τον παρατηρούν αδιάκριτα βλέμματα, δεν πρόσεξε ότι στο σημείο υπάρχει μία κάμερα ασφαλείας καταστήματος, η οποία καταγράφει τα πάντα σε εικοσιτετράωρη βάση!

Το ανατριχιαστικό οπτικό υλικό έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας όπως είναι φυσικό, αηδία για την πράξη του ηλικιωμένου, πόσω μάλλον και για το γεγονός ότι φέρει το σχήμα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.