ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά Δολοφόνησαν μητέρα ενός βρέφους Τι είπε ο σύζυγος που βρέθηκε δεμένος

1 min read

Θρίλερ στα Γλυκά Νερά. Μια γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της,  ο σύζυγός της δεμένος στην καρέκλα και τραυματισμένος και το μωρό τους στο δωμάτιο να κλαίει.

Του Θεοδόση Π. Πάνου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύζυγος, πιλότος στο επάγγελμα, παρότι δεμένος και τραυματισμένος βρήκε τη δύναμη να συρθεί με την καρέκλα να φτάσει στο τηλέφωνό του και με τη μύτη να πληκτρολογήσει τον αριθμό της Αστυνομίας.

Οι πρώτες πληροφορίες απο την Αστυνομία δείχνουν ληστεία και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών οι δράστες μπήκαν τα ξημερώματα της Τρίτης στο σπίτι, έδεσαν τον άντρα και σκότωσαν τη γυναίκα, ηλικίας 20 ετών, γεννηθείσα στην Ελλάδα, κάτοχο βρετανικού διαβατηρίου και φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, μπροστά στα μάτια του.

Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές οι εισβολείς, τρεις μέσα στο σπίτι και κουκουλοφόροι και ένας στο προαύλιο να φυλάει τσίλιες, φαίνεται ότι είχαν προετοιμάσει την επίθεση και αυτή την ώρα οι αστυνομικοί που βρίσκονται επι τόπου ρωτούν τους γείτονες του ζευγαριού αν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών είχαν παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις και άγνωστα πρόσωπα. Φαίνεται ότι πριν σκοτώσουν τη γυναίκα οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος σκότωσαν τον σκύλο στην αυλή του σπιτιού και τον κρέμασαν από τα κάγκελα της μικρής μονοκατοικίας. Για τους έμπειρους αξιωματικούς οι εισβολείς είναι ιδιαίτερα σκληροί κακοποιοί οι οποίοι είχαν επιλέξει το συγκεκριμένο σπίτι.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του συζύγου οι δράστες μπήκαν από το παράθυρο, σκότωσαν πρώτα τον σκύλο, εκείνος προσπάθησε να αντισταθεί, τον χτύπησαν και τον έδεσαν στην καρέκλα, στη συνέχεια η σύζυγος έβαλε τις φωνές. Οι δράστες την ακινητοποίησαν και της έκλεισαν το στόμα. Στη συνέχεια, φέρεται να τη βασάνισαν προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Την ανέβασαν στη σοφίτα και την έπνιξαν με μαξιλάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κακοποιοί αφαίρεσαν 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.