ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αγρίνιο: Σοκ με 28χρονο που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου παιδιού

1 min read

Ένα μόλις τεσσάρων ετών αγοράκι φαίνεται πως ήταν το θύμα του 28χρονου ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο καθώς οι γονείς του παιδιού καταγγέλλουν πως ασέλγησε εις βάρος του.

Τον Ιούλιο του 2021 οι γονείς του μικρού παιδιού κατέφθασαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου με ύποπτα στοιχεία στα χέρια τους.

Παρατηρούσαν το τελευταίο διάστημα τη συμπεριφορά του παιδιού τους που ήταν άκρως ανησυχητική. Στην προσπάθειά τους να ερμηνεύσουν τα σημάδια, βρήκαν μία ζωγραφιά του 4ων ετών αγοριού και απευθύνθηκαν σε παιδοψυχολόγο με σκοπό να την ερμηνεύσει.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 4χρονου παιδιού αναφέρει: «Είναι πολύ εύκολο ένα παιδί να μην μπορεί να εκφράσει ακριβώς, δεν γνωρίζει την σεξουαλικότητά του, δεν γνωρίζει ποια πράξη είναι σεξουαλική ή δεν μπορεί να την ξεχωρίσει σε κάθε περίπτωση».

Ο άνθρωπος που έμπαινε σπίτι τους εκείνη την περίοδο ήταν μία 52χρονη νταντά. Μία γυναίκα αρκετά οικεία για αυτούς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του 4χρονου με τον άντρα της babysitter ήταν συνάδελφοι γιατροί.

«Ήταν οικείο πρόσωπο που εργαζόταν στου γονείς αρκετό διάστημα. – Η οικογένεια το αντιλήφθηκε λόγω μεταπτωτικών συμπεριφορών του παιδιού και από τυχαίο γεγονός μιας ζωγραφιάς ανακριτικού υλικού» συνεχίζει ο δικηγόρος.

Ο 28χρονος κατηγορούμενος ήταν φαντάρος και επισκεπτόταν και τη μητέρα του που ήταν η babysitter του 4χρονου. Οι επισκέψεις σύμφωνα με πληροφορίες γίνονταν στο σπίτι της οικογένειας του τετράχρονου σε ώρες που έλειπαν οι γονείς και την επίβλεψη την είχε η 52χρονη νταντά.

Το προφίλ του φερόμενου δράστη

Η οικογένειά του δράστη συγκλονισμένη από τις εξελίξεις, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 28χρονος αντιμετωπίζει κατηγορία για γενετήσιες πράξεις στο αγοράκι που φύλαγε η 52χρονη μητέρα του κατηγορούμενου.

Το 4χρονο αγοράκι σε κατάσταση σοκ από τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 28χρονου, παρακολουθείται από σειρά παιδοψυχολόγων μέχρι και σήμερα.

Ο 28χρονος είναι ελεύθερος και αναμένεται να απολογηθεί για τις γενετήσιες πράξεις που κατηγορείται εις βάρους του 4χρονου παιδιού.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.