ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άγρια νύχτα στη Σάμο

1 min read

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στην κάτω πύλη, ενώ στο σημείο έσπευσαν 33 Πυροσβέστες με 12 οχήματα όπου έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο

Από την φωτιά καταστράφηκαν σκηνές και ξύλινες κατασκευές .

Την ίδια στιγμή, αστυνομικές δυνάμεις επέβαλαν την τάξη μεταξύ αντιμαχόμενων εθνικά ομάδων, αιτούντων άσυλο.

Μάχη στο κέντρο της πόλης

Νωρίτερα στο κέντρο της πόλης της Σάμου, πλησίον του δημοτικού κήπου, ομάδα Αφγανών συγκρούστηκε για άγνωστους λόγους με Σύρους. Στη συμπλοκή βγήκαν και μαχαίρια.

Δείτε βίντεο από το επεισόδιο:

Από τη συμπλοκή υπήρξαν τρεις τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σάμου. Ο ένας σε σοβαρότερη κατάσταση ενώ οι άλλοι δύο ελαφρά. Οι άλλοι δύο άνδρες που φέρεται να έχουν εμπλακεί στο επεισόδιο τράπηκαν σε φυγή. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού.

Λίγα λεπτά μετά τη συμπλοκή, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, προκλήθηκαν επεισόδια στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, όπου διαμένοντες κουβαλώντας καδρόνια άρχισαν να εξέρχονται του Κέντρου Υποδοχής, με αποτέλεσμα δυνάμεις της αστυνομίας να προχωρήσουν στη ρίψη χημικών για την αποκατάσταση της τάξης.

Μεγάλη πυρκαγια στο ΚΥΤ

Τα γεγονότα κορυφώθηκαν με τη φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 22:00 το βράδυ. Οι διαμένοντες του ΚΥΤ άρχισαν να εγκαταλείπουν τον καταυλισμό και κινήθηκαν προς το παραλιακό μέτωπο της πόλης της Σάμου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.